ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 12.5.18 ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΕΙΑ 2018

Σήμερα Τρίτη μετά την προπόνηση, οι αθλητές και αθλήτριες που κλήθηκαν  να αγωνιστούν στην Αθήνα από τον κ. Κατσίκα (εάν μπορούν να αγωνιστούν και εφόσον τους επιτρέπουν οι γονείς τους)θα πρέπει να δώσουν την οριστική απάντηση με ένα  υπεύθυνο ΝΑΙ η ΟΧΙ για τη συμμετοχή στα ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΕΙΑ.
(Υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν και πρέπει έγκαιρα να κλείσουμε εισιτήρια στο Λεωφορείο και Ξενοδοχείο).

Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ

  1. ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ [7 μετάβαση, 8 επιστροφή].

Οι αθλητές και αθλήτριες που δεν αγωνίζονται στο Διασυλλογικό το Σάββατο 12.5.18 θα ταξιδέψουν με Λεωφορείο με ΑΡΧΗΓΟ αποστολής την κ. Δήμητρα Σολομωνίδου.
Την ώρα αναχώρησης (κάπου στις 10:00 ± ανάλογα με τα δρομολόγια και τις θέσεις)  θα την αποφασίσει η Αρχηγός που θα βγάλει και τα εισιτήρια μετάβασης και επιστροφής την Τετάρτη 9.5.18 το πρωί.

  1. ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ [1 μόνο μετάβαση]

Η αθλήτρια (Μαρκοπούλου Μ.) που έχει εξετάσεις το Σάββατο μεσημέρι, θα ταξιδέψει αεροπορικώς μέχρι Αθήνα (με δικά της έξοδα) θα ενσωματωθεί στην αποστολή στο ξενοδοχείο και θα επιστρέψει μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές με το λεωφορείο (με έξοδα του συλλόγου).
Από το σταθμό των Λεωφορείων (7 άτομα), παίρνετε 2 ΤΑΧΙ και πηγαίνετε όλοι μαζί στο ξενοδοχείο :

Green Hill  Hotel, Λ. Αμαρουσίου 36, 14122 Ηράκλειο Αττικής τηλ. 210 2850191.

  1. Με Ι.Χ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ [4 άτομα το ίδιο και η επιστροφή].

Οι αθλητές που κλήθηκαν για Αθήνα και θα αγωνιστούν το Σάββατο στο Διασυλλογικό, στο άλμα επί κοντώ, θα ταξιδέψουν αμέσως μετά τον αγώνα (κάπου στις 18:00 ±) με το Ι.Χ. του κ. Κατσίκα, με το οποίο θα μεταφερθούν και όλα τα κοντάρια (κοριτσιών και αγοριών).

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ απο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Όλοι όσοι δεν αγωνίζονται το Σάββατο, θα πρέπει να ετοιμάσουν τα κοντάρια τους από την Παρασκευή και να τα έχουν έτοιμα στην παλαιά θήκη.
Σε ένα χαρτί που θα έχει ο μέχρι στιγμής ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Ντούρος Ιωάννης (ουάου!)  θα γράψουν  όλοι τα κοντάρια που παίρνουν αλλά και τα μέτρα της φοράς τους).

Τα κοντάρια όσων αγωνίζονται το Σάββατο θα τα βάλουμε στην καινούρια θήκη αμέσως μετά τον αγώνα.  Και αυτά τα κοντάρια θα τα γράψουμε (όπως και τα μέτρα της φοράς του καθενός) σε άλλο χαρτί, που θα έχει ο κ.  Μπέλος Θεοφάνης.

ΤΙ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ
Εννοείται ότι ο καθένας θα φροντίσει να έχει μαζί του Φόρμα για την περίπτωση που έχει κρύο (θα το ελέγξω …ρε!) την αγωνιστική στολή του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (όσοι έχουν) ή το κόκκινο μπλουζάκι, χτένα!  να γίνουν όμορφοι όσοι θα ανέβουν στο βάθρο, (αν ανέβει κανείς!  και ό,τι άλλο χρειάζεται ο καθένας για τον αγώνα (spikes, Μεζούρα, μαγνησία, προσωπικό tape, τα μέτρα της φοράς τους και του παπουτσιού (στους 4 τελευταίους).

Για τον ύπνο στο ξενοδοχείο το πιζαμάκι σας την οδοντόκρεμα σας και ίσως σαγιονάρες ή παντόφλες.

Η διαμονή θα γίνει στο Hotel Green Hill (δεν επιτρέπονται αλλαγές).

1Ο Χ2     Σολομωνίδου – Θεοδωρίδου

1Ο Χ3     Μουρουδέλη,  Σκλαβούνου, (Μαρκοπούλου)

2Ο Χ3     Ντούρος, Τριανταφύλλου Αθ., Μαλέας

2Ο Χ2     Κατσίκας, Μπέλος.

3Ο Χ2     Τριανταφύλλου Γ., Καμόλλι Μ.,

 

Φαγητό στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ

Η επιστροφή με Λεωφορείο και Ι.Χ. όπως και η μετάβαση στην Αθήνα.

print

Written by