ΜΕ 5.20 Ο ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΜΠΕΛΟΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΡΗΓΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ «ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΕΙΑ 2018» ΣΤΗ ΦΙΛΟΘΕΗ ΑΘΗΝΑ

Δεν περνάει από το μυαλό κανενός μέλους του ΑΣ ΡΗΓΑΣ από τον πρόεδρο του ΔΣ κ.Γάκη Δημήτριο μέχρι και τον μικρότερο αθλητή μας να γίνονται αγώνες στη μνήμη του ΡΗΓΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ, το όνομα του οποίου φέρει ο σύλλογός μας, και ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ να λείπει!

Αφού το άλμα επί κοντώ (αγώνισμα του ΡΗΓΑ) μπήκε από τους διοργανωτές για όλες τις κατηγορίες, ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ κατέβασε έστω και έναν αθλητή σε όλες τις κατηγορίες και σε μερικές και 2 και τρεις, σύνολο 11 αθλητές και αθλήτριες και ένας συνοδός.

Δεν έχουμε τα πινάκια για να σας πούμε τα πλήρη αποτελέσματα, γνωρίζουμε όμως από πρώτο χέρι τα αποτελέσματα των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ τα οποία θα βρείτε ΕΔΩ Αποτελεσματα ε.κ. ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΕΙΑ ΑΘΗΝΑ 2018

Μολονότι ο στόχος αυτής της  «καθόδου των 11» ήταν να Τιμήσουμε τη μνήμη του ΡΗΓΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ με τη συμμετοχή και όχι κατ’ ανάγκην να επιδιώξουμε και υψηλή επίδοση,  λόγω των συνθηκών του ταξιδιού και του αγώνα,  οι περισσότεροι τα κατάφεραν και στην επίδοση.

Αξίζει να σταθούμε σε όσους πέτυχαν ατομικά ρεκόρ ακόμη και με αυτές τις συνθήκες.

ΜΠΕΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ : Το Σάββατο απόγευμα αγωνίστηκε στο Διασυλλογικό (ήταν ν 1ος με 5.00 μ.) και την Κυριακή το πρωί μετά από 4-5 ώες αναμονής στον ήλιο, πέτυχε και νέο ατομικό ρεκόρ. Μετά από ένα άλμα στο 4.80, ζήτησε τον πήχη να μπει στο 5.20. Εκεί χρειάστηκαν και οι τρεις προσπάθειες για να περάσει τον πήχη στο 5.20 με την Τρίτη.

ΚΑΜΟΛΛΙ ΜΑΤΕΟ: Το πολεμάει αρκετό καιρό και όμως από μικρά ή μεγαλύτερα λάθη το 4.20 τον δυσκόλεψε μέχρι εχθές. Μετά το 4.00μ. τοποθέτησε τον πήχη στο 4.20 και με ένα υπέροχο άλμα  πέρασε το 4.20 και στη συνέχεια είχε ωραία άλματα και στο 4.30.

ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΥ ΝΕΦΕΛΗ: Η Νεφέλη αν και η πιο νέα στο αγώνισμα δείχνει «να το έχει». Με το ζόρι την συγκρατούμε από το να παίρνει όλο και μεγαλύτερα κοντάρια! Έτσι και τώρα ήταν φανερό ότι το κοντάρι είναι μαλακό, της δώσαμε το πράσινο και για το επόμενο κοντάρι και έτσι πέρασε το 2.90, το 3.00, το 3.10 και λίγο έλειψε να περάσει και το 3.20! Βέβαια τονίζουμε στην «αχώνευτη» ότι ακόμη δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το σκέλος της Τεχνικής. Μπορεί να δείχνει ότι έχει το «πακέτο» αλλά θα πρέπει να συντονιστούμε με το κοντάρι.

Πολύ καλά τα πήγαν και οι: Θεοδωρίδου (3.40 1η ), Σολωμονίδου (3.30 1η ), Ντούρος (3.80 1ος), Μουρουδέλη Αλεξάνδρα που αν και έκανε ατομικό ρεκόρ (2.60) και συνεχώς βελτιώνεται έχει ακόμη αρκετό δρόμο  για να προλάβει τα κορίτσια της ηλικίας της αφού μετά από κάποια χρόνια επανήλθε στο επί κοντώ. Σίγουρα θα πρέπει να αλλάξει νοοτροπία αν θέλει να τις προλάβει και γιατί όχι να τις ξεπεράσει, αρχίζοντας από το να … τρώει και την ντομάτα! Ο κολλητός μου ο Στέφανος και η Μαρία,  που δεν αλλάζουν εύκολα και έγκαιρα κοντάρι βρίσκονται στις ίδιες επιδόσεις.

Ο Θανάσης Τριανταφύλλου δεν προσαρμόστηκε -λόγω ποδιού- στο κατάλληλο κοντάρι.  Το μικρό κοντάρι που χρησιμοποίησε  αποδείχτηκε «πολύ μικρό» (άρα το πόδι είναι καλά!) και έτσι δεν πέρασε πήχη.
Ο Γιώργος Τριανταφύλλου, επηρεασμένος από τον προχθεσινό αγώνα (διασυλλογικό) ένοιωσε κάποιες ενοχλήσεις στους κοιλιακούς  και δεν αγωνίστηκε αλλά βοήθησε στην προσπάθεια των άλλων.

Όλοι γυρίσαμε καλά και να είμαστε γεροί να επαναλάβουμε το ανάλογο ταξίδι και του χρόνου.

print

Written by