ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΩΝ «ΣΥΛΛΟΓΩΝ» ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Αν κάποιος θελήσει να ψάξει τις προκηρύξεις των αγώνων στίβου ανά την Ελλάδα, θα διαπιστώσει πολλά και διάφορα. Αλλού την υπογράφει το Δ.Σ. του διοργανωτή συλλόγου και αλλού, με το έτσι θέλω, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ή η Τ.Ε. ΣΕΓΑΣ της περιοχής.
Την ανακοίνωση που κάνουμε εμείς θα έπρεπε να την κάνει ο Κεντρικός ΣΕΓΑΣ αφού σε κάθε ΕΑΣ γίνονται διαφορετικά πράγματα. Ίσως με αφορμή το παρόν δημοσίευμα να ακολουθήσει διευκρινιστική εγκύκλιος του ΣΕΓΑΣ προς τις ΕΑΣ και τους συλλόγους επί του θέματος.

ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ – ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ
Διευκρινίστηκε το σημείο τριβής της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης με τους Αθλητικούς συλλόγους*  που διοργανώνουν αγώνες ως προς το τυπικό μέρος «του λογότυπου στην αρχή» και των «υπογραφών» στο τέλος των  προκηρύξεων.

Μετά από αίτηση των συλλόγων (Γ.Ε.Π.Θ. ΑΙΟΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, Μ.Α.Σ. ΑΕΤΟΣ και  Α.Σ. ΡΗΓΑΣ) που διοργανώνουν τους  αγώνες [ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΣΙΔΗΣ, ΑΕΤΕΙΑ και «ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ»], επικοινώνησε ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ  κ. Τομπούλης με τον Κεντρικό ΣΕΓΑΣ και ξεκαθάρισαν τα πράγματα:

Ο λογότυπος των διοργανωτών συλλόγων (που καλύπτουν όλα τα έξοδα) βρίσκεται στο επάνω μέρος -στην αρχή- της προκήρυξης και η προκήρυξη υπογράφεται από τον πρόεδρο και το Γενικό Γραμματέα του διοργανωτή συλλόγου.

Για χρόνια το σημείο αυτό ήταν σημείο «τριβής» με τους Τεχνικούς της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και επί τέλους, με την παρέμβαση του κ. Τομπούλη, το θέμα διευκρινίστηκε.

*Διευκρινίζουμε ότι το παραπάνω ισχύει όταν «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ» και όχι «όμιλος ή ένωση ή … » προκηρύσσουν αγώνες. Στη 2η περίπτωση τους αγώνες τους προκηρύσσει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ με τη βοήθεια των όσων χρηματοδοτούν, διότι οι (όμιλοι και οι ενώσεις …»  δεν έχουν το δικαίωμα να προκηρύσσουν αγώνες.

Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Με την ευκαιρία, σας κοινοποιούμε την ΝΕΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ  για τους αγώνες «ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ 2018» με το λογότυπο του συλλόγου ΑΣ ΡΗΓΑΣ και τις υπογραφές του προέδρου κ. Γάκη Δημητρίου και Γ. Γραμματέα κ. Μουρουδέλη Σωτηρίου.
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ 2018 – ΜΕ ΥΠΟΓ. ΑΣ ΡΗΓΑΣ

ΚΥΠΕΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Το μόνο σημείο που άλλαξε είναι στην παράγραφο  (9) ΕΠΑΘΛΑ:  όπου διευκρινίζεται ότι ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΚΥΠΕΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ.
Στην απόφαση αυτή οδηγήθηκε το Δ.Σ. μετά την αυθόρμητη αθλοθέτηση κυπέλλων από φίλους του ΡΗΓΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ, τους προπονητές και παράγοντες των συλλόγων ή των Μελών και φίλων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ  και γι’ αυτό το Δ.Σ. έδωσε  το δικαίωμα σε όποιον επιθυμεί να αθλοθετήσει ΚΥΠΕΛΛΟ. (Η αθλοθέτηση τιμάται 10 ευρώ, ακόμη προλαβαίνετε (μέχρι την Παρασκευή 1.6.18 που θα τυπώσουμε το 4-σελιδο), απλά με οποιονδήποτε τρόπο ενημερώστε μας ότι επιθυμείτε να αθλοθετήσετε Κύπελλο και τα χρήματα μας τα δίνετε σε πρώτη ευκαιρία.)

print

Written by