ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΥ «ΑΣ ΡΗΓΑΣ» ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ – ΕΜΠΝΕΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Με γεμάτα αγωνίσματα θα διεξαχθούν οι αγώνες «ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ» 2018. Με την ανοχή της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης αφού «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» δηλώσεις καταφτάνουν από όλη την Ελλάδα ακόμη και σήμερα!
Ειδικά στο άλμα επί κοντώ  που θα έχει την τιμητική του, λόγω του ότι είναι το αγώνισμα του ΡΗΓΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ, οι συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες είναι πολύ ικανοποιητικές. Ίσως θα είναι ο αγώνας με ρεκόρ «επικοντιστών» σε όλες τις κατηγορίες.

Ας ρίξουμε και το καρφάκι μας έτσι για να φτιαχτούμε!
Καλά! σε ένα αγώνα που δεν βρίσκεται στο καλεντάρι του Κεντρικού ΣΕΓΑΣ, γιατί τους κάνουμε με το όνομα “ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ” για πρώτη φορά! ;έχουμε αυτές τις δηλώσεις, τί θα γίνονταν αν … (Ε! αφού τώρα μας άφησε ο ΡΗΓΑΚΟΣ μας, πρώτη φορά γίνονται οι αγώνες  με το όνομα «ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ»).
Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ όμως έχει δοκιμαστεί για 10 χρόνια τώρα που διοργανώνει αγώνες, τελευταία 7 συνεχόμενα χρόνια «ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ» και η κάθε χρονιάς είναι καλύτερη από την προηγούμενη.
Η απάντηση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ότι δεν προτείνουμε τους αγώνες “ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ” για το καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ  επειδή τους κάνετε για πρώτη φορά ενώ σε άλλες περιπτώσεις  …  ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΑΙ» ρε παιδιά! Άλλά ποιός νοιάζεται …

Πέμπτη μεσημέρι θα υπάρξει ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ που θα περιλαμβάνει:
Λίστες δηλωθέντων. Αγωνίσματα τα οποία δεν θα διεξαχθούν λόγω μικρής συμμετοχής (θα ειδοποιηθούν προσωπικά οι ελάχιστοι αθλητές),  Τροποποιήσεις στο πρόγραμμα κ.α.
Οι απανωτές υποχρεώσεις:
Τρέχοντα,  τακτοποίηση των 2 στρωμάτων του επί κοντώ, οι τρέχοντες αγώνες (ΕΔΕΣΣΑ),  (ΖΑΧΑΡΙΑΔΕΙΑ),  αλλά και η τακτοποίηση των δηλώσεων των 40 και πλέον συλλόγων! μας αναγκάζουν να βαδίζουμε σχετικά αργά για τα δικά μας δεδομένα.

print

Written by