2o ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ¨ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ” ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κοινοποιούμε το  ΝΕΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και τις ΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΛΩΘΕΝΤΩΝ  στους αγώνες στίβου «ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ  2018», που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 στο Καυτανζόγλειο. Οι αθλητές και αθλήτριες που δηλώθηκαν ξεπερνούν κατά πολύ τους 620.
Παρακαλούμε τους εμπλεκόμενους να ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ  αφενός μεν για να τιμήσουμε τη μνήμη του ΡΗΓΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ αφετέρου δε να χαρούμε τους αγώνες όλοι μαζί (αθλητές προπονητές γονείς και όσοι θελήσουν να τους παρακολουθήσουν).

 ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΘΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

ΜΗΚΟΣ ή ΤΡΙΠΛΟΥΝ (Κ) :
Οι (5) αθλήτριες που έχουν δηλώσει για να αγωνισθούν στο ΜΗΚΟΣ  και στο ΤΡΙΠΛΟΥΝ  θα γίνουν δεκτές  να αγωνιστούν μόνο σε ένα αγώνισμα από τα δύο (όποιο επιλέξουν).
Με τον παραπάνω περιορισμό, το ΤΡΙΠΛΟΥΝ (Κ) θα διεξαχθεί στις 19:30 σε παράλληλο σκάμμα με το Μήκος (βαλβίδα 9.00μ.).

ΡΙΨΕΙΣ:
 Θα γίνουν κανονικά στην ώρα τους (βλέπετε ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) και η ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ  και η ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ όπως φαίνονται στο πρόγραμμα.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΛΗΣΗΣ
Ως  αίθουσα θα χρησιμοποιηθεί το γραφείο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ (Θύρα 10).
Από την αίθουσα κλήσης θα πρέπει να περάσουν όλοι οι αθλητές,* με το Δελτίο τους στο χέρι, για να δηλώσουν παρουσία.
Θα πρέπει να προσέρχονται ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ (όπως καθορίζει η προκήρυξη) 60 πριν από την έναρξη του αγωνίσματος (και ίσως πιο νωρίς λόγω μεγάλης συμμετοχής  για να προλάβετε να κάνετε και ζέσταμα).
45  λεπτά πριν την έναρξη του αγωνίσματος το πινάκιο θα κλείνει.

* Οι Βετεράνοι και οι ΠΠ-ΠΚ/Β που θα ξεκινήσουν το επί κοντώ στις 15:00 (στον αγώνα επίδειξης) δηλώνουν την παρουσία τους  κατευθείαν στον έφορο του αγωνίσματος. Οι βετεράνοι που θα αγωνιστούν με τους ΑΝΔΡΕΣ στο επί κοντώ πρέπει να περάσουν και αυτοί με το Δελτίο τους από την αίθουσα κλήσης.

ΕΠΑΘΛΑ
Στον 1ο νικητή κάθε κατηγορίας και  όλων των αγωνισμάτων θα απονεμηθεί και Κύπελλο.

Ειδικό κύπελλο θα απονεμηθεί στον αθλητή και στην αθλήτρια με την καλύτερη επίδοση του άλματος επί κοντώ. (Αν χρειαστεί, σε περίπτωση ισοπαλίας στην 1η θέση, ορίζεται ότι θα γίνει αγώνας μπαράζ).

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Φ2

ΓΕΝΙΚΗ ΛΙΣΤΑ 2 ΣΥΜ. ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ρ.ΕΥΣΤΑΘ. 2018   Ενημερωμένη και με Ρίπτες μέχρι 1.6.18

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ 2018 – Νεο Πρόγραμμα

print

Written by