ΑΓΩΝΑΣ “ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΣΙΔΗΣ” ΣΑΒΒΑΤΟ 9.6.18 ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Στα πλαίσια της ελεγχόμενης συμμετοχής χάνεται η ουσία της προσφοράς μιας ακόμη αγωνιστικής ευκαιρίας  στους μέτριους αθλητές (που η επίδοσή τους είναι λίγο κάτω από τα όρια των Πανελληνίων).

Σύμφωνα με την προκήρυξη των διοργανωτών ΑΙΟΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Γ.Ε.Π.Θ.

  1. «Ο αριθμός των συμμετεχόντων σε κάθε αγώνισμα δεν θα ξεπερνά τους ΔΕΚΑΕΞΙ (16)».
  2. «Στο έντυπο συμμετοχής πρέπει να σημειωθεί υποχρεωτικά η καλύτερη ατομική επίδοση του αθλητή αλλιώς η συμμετοχή του αθλητή δεν είναι δυνατή».

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ:

1η            Σύμφωνα με τον 1ο περιορισμό, οι αθλητές που δεν έχουν καλή επίδοση δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν, εφόσον είναι εκτός 16αδας (υπάρχουν τέτοιοι αθλητές).
Μα! Αυτοί έχουν την ανάγκη για έναν ακόμη αγώνα, για να προσπαθήσουν να πιάσουν τα όρια ώστε να συνεχίσουν με τη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας των. Όσοι έχουν τα όρια και να μην αγωνιστούν … μικρό το κακό (ένας αγώνας λιγότερος).

2η            Υπάρχουν καλοί αθλητές (π.χ. των 300μ.) που έτρεξαν αρκετές φορές το αγώνισμά τους και η επίδοσή τους είναι καταγεγραμμένη.
Όμως, αρκετοί αθλητές των 300μ. δεν έτρεξαν σε επίσημο αγώνα 150μ. και ενώ είναι ευκαιρία να δοκιμάσουν και σε αυτό το αγώνισμα, έρχεται η προκήρυξη και δεν τους επιτρέπει να λάβουν μέρος.  Αφού δεν έχουν καταγεγραμμένη επίδοση σε επίσημο αγώνα δεν τους περιλαμβάνουν στους δηλωθέντες!!!

Με άλλα λόγια αγώνας για λίγους και προκήρυξη με αδύνατα σημεία!

Κατά τα άλλα, ελπίζουμε ότι οι διοργανωτές θα εντοπίσουν το πρόβλημα και θα κάνουν μια σειρά παραπάνω για όσους δεν έχουν δηλωμένη «επίσημη» επίδοση στα 150μ. ή και στα άλλα αγώνισματα.
Το θέμα είναι ότι οι αθλητές δεν θα κατέβουν αφού δεν είναι περασμένοι στη λίστα των επιλεγέντων να αγωνιστούν!
ΠΡΟΤΑΣΗ
Μια ανακοίνωση των διοργανωτών σχετική με τη συμμετοχή των αθλητών (που αναφέρονται παραπάνω), έστω και την τελευταία στιγμή, ίσως διόρθωνε τα πράγματα.

ΑΣ ΡΗΓΑΣ Συνολική Δήλ Συμ- ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΣΙΔΗΣ 2018

ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ – Ν.ΚΟΤΣΙΔΗ 2018 (2)

Μέχρι στιγμής  αγωνίζονται οι:

ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ (Π και Α)

ΜΠΕΛΟΣ, ΚΑΜΟΛΛΙ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Κ. (ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ Ν.)

ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ (ΠΠ/Α)

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Α., ΝΤΟΥΡΟΣ Ι., ΜΑΛΕΑΣ ΣΤ., ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Γ.

ΜΗΚΟΣ (Α)

ΜΟΥΡΟΥΔΕΛΗΣ Δ.

ΤΡΙΠΛΟΥΝ (Γ)

ΜΠΕΕΣΕ ΜΥΡΤΩ

200 μ. (Γ)

ΓΑΛΑΤΑ ΜΑΡΙΑΝΘΗ

ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ  (Γ)

ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΜΑΡΚΕΛΛΑ.

ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ (Κ – ΠΚ/Α)

ΜΟΥΡΟΥΔΕΛΗ ΑΛΕΞ., ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΥ ΝΕΦΕΛΗ (αν μπορέσει να έρθει!), ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ Μ., ΦΡΑΓΚΟΥ Β.

150 Μ. (ΠΠ/Α)

Έχουμε την προφορική διαβεβαίωση ότι θα γίνει μια (2) σειρά παραπάνω, οπότε οι δηλωθέντες μπορούν να έρθουν για  να αγωνιστούν.

4Χ80 ΠΚ/Α

ΑΣ ΡΗΓΑΣ (Δεν θα συμμετάσχουμε, αφού θα απουσιάζουν 3 από τις 6 δηλωθείσες).

print

Written by