ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟ (Π/Κ)

Στο Πανελλήνιο Π/Κ που θα γίνει το Σ/Κ 23-24.6.18 δηλώθηκαν και συνεπώς έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν 8 αγόρια και 8 κορίτσια.

3 ΑΓΟΡΙΑ  (ΚΑΜΟΛΛΙ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, ΝΤΟΥΡΟΣ) έπιασαν τα όρια και αγωνίζονται στο ΚΟΝΤΩ (Π).

1 ΚΟΡΙΤΣΙ (Σκλαβούνου Ν.) έπιασε το όριο και αγωνίζεται στο ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ (Κ).

28 ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ (Ε.Κ.)!
24 ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ (Ε.Κ.)!

ΛΙΣΤΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ (ΠΚ) 2018 ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ

Επειδή έπιασαν τα όρια 4 αθλητές ο σύλλογος δικαιούται να δηλώσει 2 αθλητές χωρίς Όριο.
Δηλώθηκαν Χωρίς Όριο και δικαιούνται να αγωνιστούν στο ατομικό αγώνισμα 2 ΚΟΡΙΤΣΙΑ (Μαρκοπούλου Μ., και Μουρουδέλη Α.) που επίσης θα αγωνιστούν στο επί κοντώ (Κ).

ΟΜΑΔΑ  4Χ100 ΠΑΙΔΩΝ   (38 + ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΘΗΚΑΝ)!
Με εισήγηση του υπευθύνου του Αγωνιστικού τμήματος κ. Χατζιόπουλου Κοσμά που έγινε μετά από συνεννόηση με τον υπεύθυνο  προπονητή των Δρόμων κ. Τοσίδη Λάζαρου, την ομάδα 4Χ100 (Π) απαρτίζουν οι: ΧΑΣΙΩΤΗΣ Ε., ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΑΠ., ΜΑΛΕΑΣ ΣΤ., ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ Α. (Αναπληρωματικοί   οι Καμόλλι, Ντούρος, Τριανταφύλλου). [Ο Τάσος Γόγαλης αν και είναι δηλωμένος δεν θα τρέξει τελικά στη σκυτάλη λόγω του τραυματισμού του, που τον άφησε έξω από τις προπονήσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα].

ΟΜΑΔΑ  4Χ100 ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (45+ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΘΗΚΑΝ).
Αν και δηλώθηκαν 8 κορίτσια μόνο τα 4 εμφανίστηκαν στις προπονήσεις για πρόκριση και αλλαγές, οπότε η ομάδα αποτελείται από τις: ΜΠΕΕΣΕ Μ., ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ Μ., ΜΟΥΡΟΥΔΕΛΗ ΑΛ., ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΥ Ν.

Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

  • ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΦΩΤΙΟΣ:   (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ)
    Τα τρία αγόρια του επί κοντώ (ΚΑΜΟΛΛΙ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, ΝΤΟΥΡΟΣ) με όλα τα κοντάρια (Παίδων και Κορασίδων) ταξιδεύουν από την Παρασκευή το απόγευμα 19:30  (από το Στάδιο) με προορισμό την Παραλία Κατερίνης,  Ξενοδοχείο ΒΥΖΑΝΤΙΟ τηλ. 2531029892.
  • ΟΔΗΓΟΣ ΜΠΕΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ:  (ΣΑΒΒΑΤΟ)
    Τα 4 αγόρια της 4Χ100 ταξιδεύουν το Σάββατο μετά το μεσημέρι 16:00 από το Καυτανζόγλειο για την Κατερίνη [17:30 αρχίζει ο τελικός του Ε.Κ. (Π) και ευελπιστούμε οι αθλητές μας να περάσουν στον τελικό!] Η σκυτάλη των (Π) είναι στις 20:35.
  • ΟΔΗΓΟΣ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗ ΣΟΦΙΑ: (ΣΑΒΒΑΤΟ)
    Ταξιδεύει με τα 4 κορίτσια (3 του επί κοντώ:
    Σκλαβούνου Ν., Μαρκοπούλου Μ., και Μουρουδέλη Α. και 1 της 4Χ100 ΜΠΕΕΣΕ Μ.) το Σάββατο μετά το μεσημέρι 16:00 από το Καυτανζόγλειο για το Στάδιο της Κατερίνης [17:30 αρχίζει ο τελικός του Ε.Κ. (Π). Η σκυτάλη των (Κ) είναι στις 21:00.
  • Όλοι όσοι αγωνίζονται το Σάββατο (επί κοντώ αγοριών και Σκυταλοδρομίες 4Χ100 μετά το τέλος της πρώτης ημέρας (Σάββατο βράδυ) επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη. Η διαδρομή Κατερίνη Θεσσαλονίκη είναι 35-40 λεπτά.
  • Παραμένουν στο ξενοδοχείο για να αγωνιστούν την Κυριακή πρωί στον προκριματικό και εφόσον περάσουν στον Τελικό το απόγευμα, τα τρία κορίτσια του επί κοντώ (Σκλαβούνου Ν., Μαρκοπούλου Μ., και Μουρουδέλη Α.) με συνοδό προπονητή (οδηγό) τον κ. Κατσίκα Φ.
print

Written by