Ο ΝΤΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΦΕΛΗ ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΥ ΣΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Μετά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας ΠΠ-ΠΚ/Α όπου αγωνίστηκαν όσοι είναι γεννημένοι τα έτη 2003, 2004, 2005 η κατάταξη των αθλητών σε προσφορά στο σύλλογο έχει ως ακολούθως:
Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Γιάννης Ντούρος με τη Νεφέλη Σκλαβούνου δεύτερη και την Μαρκέλλα Θεοδωρίδου στην Τρίτη θέση. Η διαφορά 1ου και 2ης είναι πολύ μικρή (μισός βαθμός Πανελληνίου πρωταθλήματος) και την πέτυχε ο Γιάννης Ντούρος επειδή αγωνίστηκε και σε 2ο αγώνισμα αυτό της σκυταλοδρομίας 4Χ300. Δυστυχώς η ομάδα των κοριτσιών δεν συμπλήρωνε και έτσι χάθηκε η ευκαιρία για τη Νεφέλη να διεκδικήσει με τη σκυτάλη αυτό το μισό βαθμό που θα την έφερνε στην πρώτη θέση.
Όμως, ποντίκια μη χαίρεστε η Μαρκέλλα δεν είπε τον τελευταίο της λόγο.

Με δεδομένο ότι η Μαρκέλλα, αλλά και όλοι οι πάνω από 17 χρόνων αθλητές και αθλήτριες έχουν ακόμη δύο ευκαιρίες [το Πανελλήνιο (Γ) και το Πανελλήνιο (Νέων Γ)], η τελική κατάταξη πιθανά να τροποποιηθεί.

Σιγά μην αφήσει η Μαρκέλλα τα «ποντίκια» να είναι μπροστά! Λίγος χρόνος μας έμεινε, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 28-29 Ιουλίου και τότε θα ξέρουμε τους τελικούς νικητές.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους αγωνίζονται και με τις επιδόσεις τους ενισχύουν και εδραιώνουν το σύλλογο.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ όσους αγωνίζονται,
ΔΙΠΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ όσους καταφέρνουν να κατατάσσονται σε θέσεις που προφέρουν στο σύλλογο λίγους ή πολλούς  βαθμούς.

2018 ΒΑΘΜΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ – LIVE! ΜΕΧΡΙ 1-7-18

print

Written by