3.7.18 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.

Σταδιακά οι αθλητές που ανήκουν στην αγωνιστική ομάδα συμπληρώνουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και ετοιμάζονται για … βουτιές. Με τις Ακαδημίες να έχουν σταματήσει εδώ και δύο εβδομάδες και τα Πανελλήνια πρωταθλήματα των Ε/Ν, Π/Κ και ΠΠ/ΠΚ-Α να έχουν διεξαχθεί, απομένουν αγώνες για τις μεγαλύτερες κατηγορίες (Α/Γ  14-15 Ιουλίου στην ΠΑΤΡΑ) και (ΝΕΩΝ Α/Γ 28-29 Ιουλίου στη Λάρισα).

Επίσης απομένουν τα δύο Ελληνικά Grand Prix :
Στο ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, Τετάρτη 4.7.18 και
Στην ΚΑΒΑΛΑ «ΔΑΒΙΤΖΟΓΛΕΙΑ» 18.7.18)
Στα G.P. δηλώνονται και αθλητές  μικρότερης κατηγορίας, που  όμως η συμμετοχή τους εξαρτάται από το ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΟΙ και δηλώνονται μόνον όσοι έχουν αξιόλογες επιδόσεις.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Ανακοινώνουμε ότι, για όσους συνεχίζουν τις προπονήσεις και τον Ιούλιο θα οριστεί ημέρα προπόνησης σε παραλία όπου θα μεταβαίνουν οργανωμένα όσοι έρχονται στις προπονήσεις. Όσοι θέλουν να μας κάνουν παρέα στη θάλασσα από αυτούς που σταμάτησαν τις προπονήσεις επειδή δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, θα πρέπει να έρθουν με δικό τους μεταφορικό μέσο. Το πρόγραμμα της θάλασσας θα ανακοινωθεί αφού γίνει συνεννόηση με τους αθλητές που θα συμμετάσχουν αύριο Τετάρτη 4.7.18 στο Άργος Ορεστικό.

print

Written by