ΟΙ ΕΠΙΚΟΝΤΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ «ΤΑ ΔΑΒΙΤΖΟΓΛΕΙΑ» ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Για μια ακόμη αγωνιστική ευκαιρία, πριν περάσουν για τα καλά στις βουτιές και το μαύρισμα στις παραλίες, θα ταξιδέψουν στην Καβάλα 8 επικοντιστές (4 αγόρια και 4 κορίτσια ) για να αγωνιστούν στα ΔΑΒΙΤΖΟΓΛΕΙΑ και να τιμήσουν τη μνήμη του «ΕΥΘΥΜΗ ΔΑΒΙΤΖΟΓΛΟΥ».
Οι δηλωθέντες αθλητές είναι:
ΜΠΕΛΟΣ, ΚΑΜΟΛΛΙ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Α., ΝΤΟΥΡΟΣ .
Οι αθλήτριες είναι:
ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΟΥ, ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΜΟΥΡΟΥΔΕΛΗ, ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΥ.

ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ
Σημ.:   Για τη μετακίνηση την Τετάρτη 18.7.18 θα χρειαστούμε ένα όχημα ακόμη. Εάν υπάρχει κάποιος με όχημα που είναι ελέυθερος την Τετάρτη και θέλει να την περάσει  στην ΚΑΒΑΛΑ μεταφέροντας και 4 αθλητές, ας το δηλώσει.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ (16-17.7.18)
Ενημερώνουμε τους παραπάνω αθλητές ότι τη Δευτέρα και την Τρίτη στις 19:00 θα γίνουν δύο προπονήσεις στο επί κοντώ για την ρύθμιση των λεπτομερειών για κάθε αθλητή που θα αγωνιστεί την Τετάρτη 18.7.18 στην ΚΑΒΑΛΑ

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ «ΝΕΩΝ» (28-29.7.18)
Μετά το Πανελλήνιο των Ανδρών μένει ακόμη ένα Πανελλήνιο πρωτάθλημα αυτό των ΝΕΩΝ (Κ23) στη Λάρισα. Από τους αθλητές και αθλήτριες το δικαίωμα να αγωνιστούν έχουν όσοι έχουν τα όρια Θεοδωρίδου και Καμόλλι και 2 χωρίς το όριο. (Με όριο αλλά τραυματίες είναι και οι Τριανταφύλλου Γ., Μουρουδέλης Δ.).

Από τους αθλητές που είναι κοντά στα όρια και θα θελήσουν να προσπαθήσουν  για δύο ακόμη εβδομάδες, θα δηλωθούν ακόμη δύο άτομα. Όσοι είστε κοντά στα όρια και είστε γεννημένοι (1996 μέχρι και 2001) ελάτε από Δευτέρα στις 19:00 για μια ακόμη προσπάθεια.

print

Written by