ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΝΤΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΣΤΑ «ΔΑΒΙΤΖΟΓΛΕΙΑ» 2018

Μια ακόμη αγωνιστική ευκαιρία είχαν οι επικοντιστές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ μεγάλοι και [μικροί (2003) αφού έγιναν δεκτοί από τους διοργανωτές] και αγωνίστηκαν.

Στο επί κοντώ (Α) ο Θεοφάνης Μπέλος πέρασε το 4.91 και στη συνέχεια τοποθέτησε τον πήχη στο 5.11 το οποίο δεν πέρασε με αποτέλεσμα να καταταγεί 2ος αφού ο Γιάννης Ρίζος πέρασε το 5.06 (ρεκόρ) και με αυτό το άλμα ήταν ο νικητής του αγώνα.

Ο Ματέο Καμόλλι πέρασε το 4.20 και είχε καλά άλματα στο 4.35 αλλά δεν το πέρασε. Ο Ματέο την επόμενη εβδομάδα θα αγωνιστεί στο Πανελλήνιο Νέων (Α) στη Λάρισα όπου θα τα βάλει με τους μεγάλους με στόχο να κλείσει την αγωνιστική περίοδο με μια καλή επίδοση.

Ο Θανάσης Τριανταφύλλου ήταν «καλούτσικος»!!! Αν και δεν ήταν πολύ σωστός (τεχνικά) πέρασε το  4,35 (έκανε ρεκόρ 10 εκ.) και λίγο έλειψε να περάσει και το 4.50!
Με σωστότερα άλματα –αν όλα πάνε καλά- του χρόνου ο Θανάσης πρέπει να βάλει τον πήχη ψηλά. Πρέπει στα δύο επόμενα χρόνια που θα είναι (Π) να πάρει το ρεκόρ της οικογένειας που έχει ο Γιώργος  από την ηλικία της κατηγορίας (Π) με 4.95! , psssss!!! “Piece of cake” για τον Θανάση. (Χρειάζεται όμως δουλειά κούκλε, τίποτε δεν έρχεται μόνο του αλλά ούτε και παραμένει… ρώτα τον Γιώργο … ξέρει.

(Θανάση, το δικό σου άλμα δεν μπορώ να το περάσω … είναι μεγάλο το αρχείο)!

Ο Γιάννης Ντούρος, ο πιο σταθερός άλτης για το 2018, έκανε τρία άκυρα άλματα στο 3.90. Από τη μια δικαιούται και ο Γιάννης να κάνει σε έναν αγώνα ΑΚΥΡΑ και από την άλλη, είναι ένα καλό μάθημα για κάθε επικοντιστή που τους θυμίζει το πόσο εύκολο είναι  να «αποτύχουν» αν δεν είναι συγκεντρωμένοι στα άλματά τους.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ   ΔΑΒΙΤΖΟΓΛΕΙΑ 2018 –

ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στα κορίτσια είχαμε σχεδόν το ίδιο σενάριο με τα αγόρια ως προς τις επιδόσεις γιατί ως προς την κατάταξη είχαμε και τα τρία μετάλλια.

 

 

 

 

Η Μαρκέλλα Θεοδωρίδου (1999) ήταν η 1η νικήτρια με 3.62 και καλά άλματα στο 3.72.  Βέβαια, με θεία και θείο που ήρθαν από Χρυσούπολη για να ενθαρρύνουν την αγαπημένη ανεψιά … το 3.62 μπορεί να είναι και λίγο. Σίγουρα είναι έτοιμη για ρεκόρ αφού έχει περάσει το 3.70 τρεις φορές και ίσως το φυλάει για το Πανελλήνιο ΝΕΩΝ (Γ) που θα γίνει στη Λάρισα το επόμενο ΣΚ (28-29.7.18).

Η Δήμητρα Σολομωνίδου ήταν 2η με 3.40 αφού δεν κατάφερε να περάσει το 3.62.  Η Δήμητρα μένει με ρεκόρ 3.75 με το οποίο θα ταξιδέψει το Σεπτέμβριο για το μεταπτυχιακό της, που δεν την αντιπροσωπεύει. Ίσως είναι το κίνητρο για να συνεχίσει να γυμνάζεται έτσι ώστε όταν με το καλό θα γυρίσει να προσπαθήσει να φτάσει στα δικά της ύψη…

 

Η Νεφέλη Σκλαβούνου (2003) ήταν 3η με νέο ατομικό ρεκόρ 3.32. Το σημαντικό δεν είναι το 3.32 αλλά το ότι μερικά άλματα «έμοιαζαν επιτέλους με επί κοντώ»! Σιγά σιγά (και πολύ γρήγορα) μπαίνει στο πνεύμα των απαιτήσεων για υψηλά άλματα. Αν όλα πάνε καλά … πολύ σύντομα (σε δύο τρία χρόνια) μπορεί να περάσει και το 3.34!

 

 

 

 

Η Αλεξάνδρα Μουρουδέλη, η πιο νέα στο αγώνισμα, έκανε τα τρία της ΑΚΥΡΑ στο 2.70 για να κάνει παρέα τον Γιάννη! τόσο σωστό κορίτσι είναι. Ο αγώνας δεν πήγε χαμένος αφού εντοπίστηκαν τα λάθη τα οποία και σκοπεύει να διορθώσει πάραυτα. Ήδη έχει κλείσει θέση και θα είναι παρούσα στην προπόνηση της Τρίτης 24 και της Πέμπτης 26 Ιουλίου 19:00, που θα κάνουμε τα τελευταία άλματα για την σεζόν.

print

Written by