ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΠΟΤΕ «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ»

«Νικητής»  στη ζωή δεν είναι εκείνος  που ποτέ δεν πέφτει.

Νικητής είναι αυτός που όσες φορές και αν πέσει σηκώνεται και συνεχίζει και προσπαθεί να φτάσει στο στόχο του.

Η ειδοποιός διαφορά που θα αναδείξει το νικητή στη ζωή, είναι η πηγή από όπου αντλεί τη δύναμη για να σηκωθεί και να συνεχίσει.

Κάποιοι διαθέτουν τεράστια ποσά ενέργειας που τα αντλούν από τις ανεξάντλητες εσωτερικές τους πηγές «την ψυχή τους» και όσες φορές και αν πέσουν σηκώνονται και συνεχίζουν. Αυτοί είναι οι πραγματικοί νικητές της ζωής «κάστρα πραγματικά».

Υπάρχουν όμως και οι άλλοι που ίσως στις δύσκολες στιγμές θα χρειαστούν ένα βλέμμα, μια κουβέντα, ένα τίποτε …,  για να «πάρουν μπροστά».

Κάπως έτσι, ανθρώπινα, λειτουργεί «η παρέα» του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Σε ετοιμότητα πάντα για να πάρουν μπροστά οι μηχανές όσων βρέθηκαν κοντά μας… και όχι μόνον.

Μακάρι, να μπορέσουμε όλοι να προσφέρουμε αυτήν την αχτίδα φωτός σε όποιον τη χρειαστεί για να σηκωθεί και να συνεχίσει· τότε και μόνον τότε θα δικαιούμαστε να λέμε ότι κάτι προσφέραμε, ότι κάτι πετύχαμε.

Ευτυχώς, στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ υπάρχουν κατά καιρούς «οι φύλακες άγγελοι»… που όταν το φώς λιγοστεύει και όλα αρχίζουν να φαίνονται μαύρα,  στέλνουν μιαν αχτίδα φωτός και τα χρώματα ξανακάνουν την εμφάνιση τους.

Σε όλους αυτούς γονείς, κηδεμόνες, φίλους…, που λειτουργούν όπως προσπαθούμε  να λειτουργούμε και εμείς, (μπορεί και να μην το καταλαβαίνουν), τους λέμε ένα  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς, για την όποια κουβέντα τους ή κίνησή τους που σαν ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ διατηρεί «το χρώμα» στο σύλλογο.
Ευτυχώς που υπάρχουν αυτοί -οι ξεχωριστοί- και μπορούμε να είμαστε γενναιόδωροι με όλους.

ΓΙΑΤΙ  ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ;

Το βίντεο που ακολουθεί είναι πηγή ενέργειας που κινεί και φωτίζει τα βήματα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Το βίντεο φτιαγμένο από προπονήτρια του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κάπου στο 2012 (εν ενεργεία και το 2018) παραμένει επίκαιρο και διαχρονικό. Οι πρωταγωνιστές αλλάζουν, η φιλοσοφία του συλλόγου και οι Αρχές του παραμένουν σταθερές χαραγμένες σε «μαρμάρινη πλάκα» που ακούει στο όνομα ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ.

Στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ – όπως και σε κάθε σύλλογο με ζωντανές ψυχές – εμφανίζονται κατά καιρούς προβλήματα (μικρά – ατομικά ή και μεγαλύτερα-συλλογικά).

Όμως όλα λύνονται  και θα συνεχίσουν να λύνονται σύμφωνα με τη φιλοσοφία του συλλόγου που εμφανίζεται ξεκάθαρη στον ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ  και έχει ως πρωταρχικό και απαράβατο κανόνα «το καλύτερο για το παιδί».

Μακάρι, να μπορέσουμε όλοι να προσφέρουμε αυτήν την αχτίδα φωτός σε όποιον τη χρειαστεί για να σηκωθεί και να συνεχίσει· τότε και μόνον τότε θα δικαιούμαστε να λέμε ότι κάτι προσφέραμε, ότι κάτι πετύχαμε.

ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ 1.4.2012

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

print

Written by