Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΟΥ ΠΑΕΙ – COVENTRY ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ

Έφτασε η ώρα και για τις μεταπτυχιακές σπουδές της Δήμητρας Σολομωνίδου.
Η Δήμητρα ετοιμάζεται να μετακομίσει ξανά, αυτή τη φορά στο Coventry της Μεγάλης Βρετανίας, όπου θα παραμείνει για ένα χρόνο για μεταπτυχιακές σπουδές.

Στη σημερινή προπόνηση  οι συναθλήτριες και συναθλητές της διοργάνωσαν αποχαιρετιστήριο πάρτι και μας «γλύκαναν» όλους (όσοι βρεθήκαμε κοντά στο χώρο προπόνησης δοκιμάσαμε την υπέροχη τούρτα επιλογής Μαρκέλλας)! Στην τούτρα δεν μπόρεσαν να αντισταθούν ακόμη και όσες έβαλαν τα κιλάκια τους (ας είναι και σε μυική μάζα! όπως ισχυρίζονται).

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας φεύγει η Δήμητρα!
Όχι γιατί … θα ησυχάσουμε από αυτήν!
Απεναντίας, χαιρόμαστε γιατί η Δήμητρα πήρε το δρόμο της και ετοιμάζεται για ένα ακόμη «άλμα» στη ζωή της. Μαζί με τη Δήμητρα, και την κάθε Δήμητρα που μεγαλώνει κοντά μας και ανοίγει τα φτερά της για να κατακτήσει τα όνειρά της, ζούμε και εμείς, χαιρόμαστε και εμείς και μάλιστα … διπλά.

Στο καλό Δήμητρα, (είδες δεν σε ονομάζω όπως οι συμμαθητές σου Μ….!), και να μας έρθεις γερή και δυνατή να ξεκουράσεις και λίγο τον … παιδαρά τον αδερφό σου, που δουλεύει μέρα νύχτα για να μη σου λείψει τίποτε! Αυτός είναι αδερφός… Ρε!

print

Written by