ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΝ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΒΟΛΗ

Γιάννης Ντοβόλης, προπονητής  ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Καλωσορίζουμε τον  κ. Γιάννη Ντοβόλη, καθηγητή Φυσικής Αγωγής  με ειδικότητα στίβου, πρωταθλητή 400 μ.  και  φίλο των (Δημήτρη και Θεοδώρας).
Γιάννη μας, σου ευχόμαστε «σιδεροκέφαλος» και … όταν με το καλό κάποτε χωρίσουν οι δρόμοι μας, ευχόμαστε να είσαι ένας ακόμη από τους «Σούρδους» για τους οποίους θα είμαστε υπερήφανοι που συνεργαστήκαμε.

Γιάννη Καλωσόρισες,
Αλλά,
τι μας θύμησες!

ΒΑΚΟΥΦΤΣΗ ΚΑΙ ΨΑΛΛΙΔΑΣ
Πριν μερικά χρόνια ήρθαν με μεταγραφή από Κοζάνη στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ δύο αθλητές (Σούρδοι) που ακούν στο όνομα: Θεοδώρα Βακουφτσή και Ψαλλίδας Δημήτρης.
Έμειναν μαζί μας αρκετά χρόνια ως ενεργοί αθλητές, μας έδωσαν πολλά και ίσως να πήραν και αυτοί από εμάς και –παρέα- βαδίσαμε τα όσα χρόνια επέτρεψαν οι σπουδές τους και οι προσωπικές τους ανησυχίες και αναζητήσεις.

Ήρθε η ώρα και ο καθένας τράβηξε το δρόμο του, άλλος για (Σουρδία) ο Δημήτρης και άλλη για Ευρώπη και Αμερική (η αχώνευτη) η Θεοδώρα.
Έφυγαν, ήρθαν, ξανάφυγαν, τους γράψαμε, μας έγραψαν, τους μιλήσαμε και τους ακούσαμε από μακριά και από κοντά… και όλα αυτά γίνανε «δεσμός»  γερός και ελαστικός ο οποίος δε μας αφήνει να «ησυχάσουμε»!
Είναι τόσο ισχυροί οι δεσμοί που μας ενώνουν, που όσα χρόνια και να περάσουν τα ονόματα «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΑ» θα αποτελούν σημείο αναφοράς για τη «Σουρδία», και θα ανεβάζουν την εκτίμησής μας -για τα παιδιά της- στα ύψη.
Μαθαίνουμε νέα των «αγαπημένων μας» (Δημήτρη και Θεοδώρα) και έτσι ζούμε και εμείς.

Όσο περισσότερο καιρό κάνουμε να δούμε τον Δημήτρη, τόσο περισσότερο θέλουμε να τον δούμε και να τα πούμε.
Τι παιδί κι’ αυτό!

Με τη Θεοδώρα… και να μη τη δούμε καθόλου δε μας νοιάζει!
Γιατί να μας νοιάξει;  αφού οποιαδήποτε λέξη αρχίζει από Β… από το «Βακουφτσή» μας περνάει πρώτα (σιγά το επίθετο).
Ρε! την αχώνευτη … Μια κοπέλα που πέρασε και έφυγε, όπως τόσες άλλες,  να έχει αφήσει τόσο έντονα τα σημάδια της και να μη μπορούμε να «γλυτώσουμε» από αυτήν.
Μια κοπέλα που … Ε! καλούτσικη είναι, βλέπεται! (Βέβαια η αγαπημένη της ξαδέρφη, «Θεά» την ανεβάζει «κούκλα» την κατεβάζει, αλλά είπαμε η αγαπημένη ξαδέρφη είναι αυτή, όλα τα βλέπει ωραία!)
Τελικά πώς τα καταφέρνει;
–  Θα πήρε μαθήματα από τη Χρυσούλα Μακρή… δεν εξηγείται αλλιώς.

ΝΤΟΒΟΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Δε φτάνει που με «Β» αρχίζουν  πολλές λέξεις… τώρα θα έχουμε και  τον Γιάννη Ντοβόλη να μας θυμίζει Ψαλλίδα και Βακουφτσή!  Μπα! θα “τα παίξουμε”, να δούμε πόσο θα αντέξουμε.

Δημήτρη και Θεοδώρα,
Σας ευχαριστούμε.  Kαι μόνο που σας φέρνουμε στο νου μας, μας φτιάχνετε τη διάθεση…
Μα τόσο αχώνευτοι;

print

Written by