Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ – ΤΑ ΟΣΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

ΣΤΗΝ 70 ΘΕΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018

Αφορμή για την ανάλυση που ακολουθεί στάθηκε το περιστατικό της ληστείας του κοσμηματοπωλείου! που αυτές τις ημέρες «παίζει» στα κανάλια.

Γάκης Δημήτριος Ο Γιατρός και πρόεδρος του ΑΣ ΡΗΓΑΣ 2017-2019

Όλοι μας βλέπουμε και ακούμε το τι μας λέει το κάθε κανάλι και κυρίως ο κάθε παρουσιαστής «ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ» ή ο κάθε παρουσιαστής «ΣΑΝ δημοσιογράφος». Έτσι και εγώ νόμιζα ότι ξέρω, ότι ενημερώθηκα και ότι αυτή είναι η «θέα» και η “αλήθεια” που μπορείς να δεις από το παράθυρο, αυτό των καναλιών.

Έλα μου όμως που υπάρχουν και άλλα παράθυρα, αυτά των ειδικών, που από εκεί -όσοι ξέρουν- βλέπουν πολύ περισσότερα πράγματα, βλέπουν την πραγματική εικόνα που βρίσκεται πίσω από κάθε βίντεο, και πίσω από κάθε αριθμό (για να το συνδέσω με την αξιολόγηση που θα ακολουθήσει).

Τελευταία για το ίδιο θέμα, διάβασα και ένα άρθρο γραμμένο από κάποιον που ξέρει, ένα γιατρό χειρουργό, που ως διοικητής για πολλά χρόνια στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης  προσπάθησε πολύ και για τους δυστυχείς τοξικομανείς.

Το ότι ο κ. Γάκης Δημήτριος είναι και πρόεδρος στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ δείχνει το πόσο ενδιαφέρεται και για τα κοινά και ιδιαίτερα για την νεολαία που προτιμά να την βλέπει και ως «αθλούμενη νεολαία».
Γράφει ο κ. Γάκης για το θέμα του ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟΥ.

«ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟΥ».

Από τα δεκάδες σχόλια, διαλέγω ένα γιατί με τράβηξαν οι λέξεις …  συγχαρητήρια “για την επιμελημένη κοινωνική σου ευθύνη!!!  Και για την ανθρωπιά σου” ….

Spyros Papoutsis: Πόσο χρήσιμα μπορεί να είναι τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης!!!
Γιατρέ, αγαπητέ μου Δημήτρη, συγχαρητήρια για την επιμελημένη κοινωνική σου ευθύνη!!!
Και για την ανθρωπιά σου θαυμασμός ειλικρινής!!!
Έρρωσο Δημήτριε…

Θα ακολουθήσει η ανάλυση της «Αξιολόγησης των συλλόγων του ΣΕΓΑΣ» με τα μάτια τα δικά «μου», τα μάτια που βλέπουν και «ακούν» πολλούς, πολλά και διάφορα και για πολλά χρόνια. Και επειδή οι περισσότεροι δεν ξέρουν -τι να προσέξουν- και τί μπορούν να μάθουν για τον κάθε σύλλογο από την αξιολόγηση και μόνο, θα ανοίξω  μερικά παράθυρα από όπου  μαζί θα δούμε τι φιλοσοφία, το στόχο και τα κίνητρα του κάθε συλλόγου. (Θα αναφέρω εγώ μερικά παραδείγματα και στη συνέχεια εσείς βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα. Μάθετε να βλέπετε πίσω από τους αριθμούς αληθινές ιστορίες.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΔΩ

print

Written by