Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΩ ΜΕΛΟΣ «ΟΜΑΔΟΣ»

Κάποιος πρέπει να τους το πει! κάποιος πρέπει να τους επισημάνει ότι το να αποτελώ μέλος ενός συνόλου, μιας παρέας, μιας ομάδος, … εκτός από τα πολύ ωραία συναισθήματα που με γεμίζει η συμμετοχή μου στην παρέα θα πρέπει να σκέφτομαι και τις υποχρεώσεις μου προς την παρέα μου, την ομάδα  μου, την οικογένειά μου, το σπίτι μου, το σχολείο μου, το σύλλογό μου, την Πατρίδα μου, κ.ο.κ.

Αφορμή για το παρόν σχόλιο, οι τσάντες που αφήνουμε στο στάδιο, ανά γκρουπ, όταν πάμε για ζέσταμα.

Δεν μπορώ να πω κουβέντα για την γενική εικόνα που παρουσιάζουν οι τσάντες των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Όταν βρεθείτε στο Στάδιο είτε Κεντρικό είτε βοηθητικό είτε ακόμη και στο Κλειστό (αργότερα) ρίξτε μια ματιά στις τσάντες που αφήνουν τα παιδιά των συλλόγων όταν ξεκινούν το ζέσταμα. Σίγουρα θα καταλάβετε ποιές είναι των παιδιών του Ας ΡΗΓΑΣ γιατί αυτή την εικόνα θα παρουσιάζουν ΠΑΝΤΑ.

Το ζητήσαμε, εξηγήσαμε το γιατί πρέπει να είμαστε τακτικοί και να μην πετάμε τα πράγματά μας όπου να είναι και πλέον αυτό έγινε συνήθεια.

Εμείς όμως οι μεγάλοι και έμπειροι που ευτυχώς πήγαμε και στο Στρατό ακόμη έχουμε στα αυτιά μας τα λόγια του Λοχαγού μας: «Διαταγή (για το στρατό) που δεν ελέγχεται παραμελείται».

Αυτόν “τον έλεγχο” της προτροπής για τακτοποίηση των τσαντών εξυπηρετούν και οι παρακάτω φωτογραφίες.

Οι τσάντες των τριών γκρουπ των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ
Το 2ο γκρουπ, η πεταμένη φόρμα πήρε στο λαιμό της όλη την ομάδα!
το 1ο γκρουπ, κ. Κοσμά. Πολύ καλά … αλλά ο κύκλος δεν είναι τέλειος!!! Η μάυρη τσάντα ήθελε λίγο πιο μπροστά!!!
Πεταμένη φόρμα και κορδόνι που ξεφεύγει στην κεντρική τσάντα!!! 3η θέση

Ομολογουμένως και τα τρία γκρουπ που φωτογραφήσαμε με μια γενική ματιά παίρνουν ΑΡΙΣΤΑ.

Έλα μου όμως που υπάρχουν και τα «Δωράκια» που πρέπει να δώσουμε στους καλύτερους! Στους πολύ καλούς υπάρχουν οι λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά.

Εξετάζοντας λοιπόν τις λεπτομέρειες των σχεδόν ΑΨΟΓΩΝ κύκλων ανακαλύπτουμε μία φόρμα που πετάχτηκε χωρίς να διπλωθεί (ήρθε αργά η κούκλα και δεν προλάβαινε)! Και στον άλλο κύκλο ένα κορδόνι δεν ήταν στη θέση του!!!

Αποτελέσματα του ξαφνικού ελέγχου.

1ο  γκρουπ στην τακτοποίηση των τσαντών, αυτό του κ. Κοσμά.

Στη 2η θέση αυτό των μεγάλων (ξέρουν από τις τσάντες).

Στην 3η θέση το γκρουπ ττων μικρών (ξέρουν από τις τσάντες).

ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ

Στο 3ο γκρουπ  κάνουμε ΔΩΡΟ 100 κάμψεις (που θα τις κάνουν στο σπίτι, 10Χ10).

Στο 2ο γκρουπ κάνουμε δώρο «ένα δίστροφο» παραπάνω (τρελαίνονται να τρέχουν τα παιδιά)!

Στο γκρουπ του κ. Κοσμά που ήταν και το καλύτερο τους αφήνουμε να διαλέξουν το δώρο που θέλει ο καθένας (110 κάμψεις, ή 110 κοιλιακούς και Ραχιαίους, ή 150 (λίγα από όλα). Σιγά μην κάναμε το ίδιο δώρο και στους νικητές! τα παιδιά αξίζουν το κάτι παραπάνω το κέρδισαν με την αξία τους!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ μας κάνετε υπερήφανους, συνεχίστε έτσι και εμείς δεν θα είμαστε καθόλου τσιγκούνηδες στα δωράκια σας, όλο και θα ανεβαίνουν – το αξίζετε! ΤΥΧΕΡΟΙ!!!

print

Written by