ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΓΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΚΑΙ ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2018

Για τους φανατικούς φίλους του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, που απολαμβάνουν τις παράπλευρες εκδηλώσεις- εκδρομές και το οικογενειακό κλίμα του συλλόγου, ανακοινώνουμε ότι και φέτος θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες εκδηλώσεις.
Η δεύτερη εκδήλωση (ο Αγώνας των Ακαδημιών που θα συνδυαστεί και με εκδρομή των γονέων και κηδεμόνων για φέτος θα γίνει σε «καινούριο προορισμό»!

  1. «ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ» ΣΤΟ ΧΟΡΤΙΑΤΗ με το καθιερωμένο ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ, όπου μικροί και μεγάλοι (όμορφοι και … ψηλοί)! συναγωνίζονται στο ποιός θα φάει περισσότερα ψητά (σουβλάκια, σουτζουκάκια, λουκάνικα κ.α.) μετά από ένα περπάτημα. Το περπάτημα γίνεται στο δάσος είτε στη διαδρομή του κ. Σαμουήλ Ντούγκου (δίωρο σοβαρό περπάτημα) είτε σε μικρότερες διαδρομές για όσους έχουν μικρά παιδιά ή μικρο προβλήματα.

 

  1. ΑΓΩΝΑΣ ΜΙΚΡΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ (ΠΠ/Β – ΜΙΝΙ & SUPER/MINI ) εκτός Θεσσαλονίκης!  ο οποίος θα συνδυαστεί με εκδρομή των γονέων (με Πούλμαν ή και Ι.Χ.) σε υπέροχη ΝΕΑ περιοχή όπου και θα φάμε σε ταβέρνες (μέσα στα δένδρα)!

Αμφότερες οι εκδηλώσεις θα συζητηθούν στη συγκέντρωση γονέων και κηδεμόνων, στην οποία θα αποφασιστούν και οι λεπτομέρειες. Εννοείται ότι η  παρουσία των γονέων και κηδεμόνων των παιδιών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ στον ΑΓΙΑΣΜΟ και τη  συγκέντρωση είναι  από … «επιθυμητή μέχρι και  επιβεβλημένη».

Λεπτομέρειες των εκδηλώσεων θα ανακοινωθούν αφού περάσουν από την έγκριση του Δ.Σ.,  που θα γίνει αμέσως μετά τη συγκέντρωση των γονέων και κηδεμόνων την Παρασκευή 5.10.18.

ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ … ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ.

print

Written by