ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 [ΕΚΔΡΟΜΕΣ-ΑΓΩΝΕΣ] ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ.

Ο κ. Ιωάννης Ντοβόλης Καθηγητής Φυσ. Αγωγής (Ειδικότητα Στίβος) και πρωταθλητής Στίβου, αναλαμβάνει από 1.10.2108 ένα από τα τέσσερα γκρουπ των Ακαδημιών. Τα τρία (3) γκρουπ των 19:00 θα γίνουν τέσσερα (4), όταν η υπεύθυνη των Ακαδημιών κ. Γκοτζαμάνη Σ. κρίνει ότι ο χωρισμός των τμημάτων θα κυλίσει ομαλά.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΕΚΔΡΟΜΕΣ 2018

  1. ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ & ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΣΤΟΝ ΧΟΡΤΙΑΤΗ. Προτείνεται η πραγματοποίηση της εκδήλωσης για το πρωί της  Κυριακής 4 Νοεμβρίου 2018.  Εγκρίνεται.
  2. ΕΚΔΡΟΜΗ – ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΣΕΡΡΩΝ. Προτείνεται η πραγματοποίηση της εκδήλωσης (Αγώνες μικρών ηλικιών) σε συνεργασία με τον «Γ.Σ. ΣΕΡΡΕΣ 93» και εκδρομή-φαγητό στον ΑΙ ΓΙΑΝΝΗ, το πρωί της Κυριακής 18 Νοεμβρίου.

Θα ζητηθεί και από το Βελβεντό να συμμετάσχει εφόσον το επιθυμεί.  Εγκρίνεται.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ – ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ.

Αναφέρεται ο θάνατος του Ταμία των Κριτών Στίβου Παύλου Ταμουρίδη.
Αποφασίζεται,

  1. Εκπρόσωπος του συλλόγου να παραστεί στην Κηδεία.
  2. Αντί της κατάθεσης στεφάνου, να δοθεί ένα ποσό σε κάποιο ίδρυμα.(Προτείνεται, από μέλος του Δ.Σ., το ίδρυμα «Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας».  Εγκρίνεται.

ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ

  1. ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΩΝ:
    Έφτασαν στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ οι κάρτες Υγείας των αθλητών. Όλοι οι αθλητές, που έχουν δελτίο, θα χρειαστεί να εξεταστούν από Καρδιολόγο ή … (λεπτομέρειες δεν έγιναν ακόμη γνωστές. Ακούστηκε ότι η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ θα συνεργαστεί με καρδιολόγο (ους) οι οποίοι θα εξετάσουν τους αθλητές έναντι κάποιας αμοιβής.
    Με την ευκαιρία
    , αν υπάρχει και κάποιος άλλος καρδιολόγος που – στην ουσία θα ήθελε να προσφέρει- και θέλει να ενταχθεί στο γκρουπ των ιατρών που θα εξετάσουν όλους τους αθλητές,  ας μας ενημερώσει ή ας έρθει σε επαφή με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ για περισσότερες πληροφορίες.
  1. ΝΕΑ ΔΕΛΤΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ
    Επίσης έφτασαν και ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ για την έκδοση Νέων Δελτίων (χωρίς υπογραφές ιατρού, αφού ο κάθε αθλητής θα έχει ξεχωριστά την κάρτα Υγείας του). Μόλις τα παραλάβουμε θα ζητήσουμε από τους νέους αθλητές να μας φέρουν τα όσα πρέπει. Με την πρώτη ευκαιρία θα σας ενημερώσουμε.

TEST COOPER  2018  – ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη (8, 9, 10 Οκτωβρίου) όλοι οι αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ  (2006 και μεγαλύτεροι) θα τρέξουν έναν δρόμο αντοχής. Το τεστ θα γίνει στο Κεντρικό μετά την προθέρμανση και τις ασκήσεις:

  1. Στις 19:30 (οι μεγάλοι και όποιο από τα κορίτσια θέλει), και
  2. Στις 19:45 (οι πιο μικροί και όλα τα άλλα κορίτσια).

Ο καθένας θα τρέξει για 12 λεπτά -στο ρυθμό που θέλει ή στο ρυθμό που τον «πάνε τα πόδια του». Η επίδοση στο τεστ θα καθοριστεί ανάλογα με τα μέτρα που θα καλύψει κάποιος στα 12 λεπτά (όσο περισσότερα μέτρα τόσο καλύτερη αντοχή ή καλύτερη προετοιμασία).  Τυχεροί!!!

ΣΤΟ ΤΕΣΤ ΚΟΥΠΕΡ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ: ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΜΑΔΕΣ!
Στο τεστ μπορούν να έρθουν και οι «ενεργοί» Μπαμπάδες ή Μαμάδες για να γνωρίσουν το τεστ.
Σημ.:  Μη χάσει κανένας «Φλώρος» από τον Μπαμπά του (Παπαγεωργίου Γιώργο ή Σπήλιο Θοδωρή ή Μυρτώ … ή …) «την βάψατε»!!! Θα συνεχίσετε μία εβδομάδα ακόμη αντοχή!!! Θα σας κάνω και το σχετικό δωράκι … σε κάμψεις!!!

ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΙΨΕΙΣ

Στη συνέχεια θα γίνουν ανάλογα τεστ για να ξεχωρίσουν όσοι θα κατευθυνθούν στα δυναμικά αγωνίσματα ΤΩΝ ΡΙΨΕΩΝ και όχι τα «Φλώρικα» των δρόμων ή των αλμάτων!

Με τον ίδιο ρυθμό, μετά δύο εβδομάδες,  θα περάσουν όλοι οι νέοι αθλητές (2006 και μεγαλύτεροι) και από τα αλτικά αγωνίσματα…

 

print

Written by