ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΑΣ ΡΗΓΑΣ : ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Με στόχο την ενημέρωση των γονέων και κηδεμόνων, τουλάχιστον όσων επισκέπτονται τη σελίδα μας, συνοψίζουμε τα όσα προέκυψαν και καλόν είναι να τα γνωρίζετε.

ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΣ 5 ΚΜ.:

Αύριο,  Σάββατο 13 Οκτωβρίου το απόγευμα, κάντε μια βόλτα στο Δημαρχείο μπροστά ή και στην παραλία, θα δείτε πολύ κόσμο να τρέχει και ίσως σας παρακινήσουν να ξεκινήσετε και εσείς … καθόλου παράξενο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΦΟΡΜΩΝ:

Την Τετάρτη 17.10.18 μετά την προπόνηση θα γίνει η παραγγελία για τις φόρμες των οποίων τα νούμερα έχουν τελειώσει (8,10,12,14, κλπ.). Για να υπολογίσουμε σωστά την παραγγελία, παρακαλούμε όσοι θέλουν να αγοράσουν τη φόρμα του συλλόγου (μας κοστίζει 25 Ευρώ, και τόσο την πληρώνετε), να δηλώσετε στον προπονητή του παιδιού σας ότι επιθυμείτε να παραγγείλετε φόρμα.  (Σε συνεννόηση με τον προπονητή θα αποφασίσετε για το Νούμερο  που είναι το κατάλληλο για το παιδί σας, ανάλογα με την ηλικία του και το σωματότυπο του.

ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΩΝ – Α.Μ.Κ.Α.

Ο Α.Μ.Κ.Α. (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης) είναι ουσιαστικά η ταυτότητα εργασίας και ασφάλισης κάθε εργαζόμενου, συνταξιούχου και προστατευόμενου μέλους της οικογένειάς τους στη χώρα μας.
Ο ΣΕΓΑΣ έστειλε τις ΚΑΡΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣ των αθλητών τις οποίες θα δώσουμε σε κάθε αθλητή για να φροντίσει να την θεωρήσει. Η κάρτα υγείας θα συνοδεύει τον αθλητή σε όλη την αθλητική του σταδιοδρομία. Αποφασίσαμε να τυπώσουμε κάθε μία κάρτα χωριστά (για να μη τη γράψουμε στο χέρι και δεν είναι όμορφη!).
Ήδη ετοιμαζόμαστε αφού έχουμε σχεδόν όλα τα στοιχεία που χρειάζονται. Το μόνο νέο στοιχείο που δεν έχουμε  είναι ο (ΑΜΚΑ του κάθε αθλητή).
Επίσης θα χρειαστεί και μία φωτογραφία την οποία θα επικολλήσουμε στην ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ.

ΣΥΝΕΠΩΣ: Κάθε αθλητής/τρια  που ήδη έχει ΔΕΛΤΙΟ, μας φέρνει μία φωτογραφία και τον αριθμό του ΑΜΚΑ του αθλητή (αφού μάθαμε με παρέμβαση μητέρας -κ. Έβελυν σας ευχαριστούμε- ότι το κάθε παιδί έχει το δικό του ΑΜΚΑ). Αφού τυπώσουμε  την ΚΑΡΤΑ θα σας τη δώσουμε για να την θεωρήσει ο καθένας σε γιατρό της επιλογής του.
Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ βρίσκεται σε επαφή με ιατρούς, που “δικαιούνται” να θεωρήσουν την ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και οι οποίοι θα αναλάβουν την εξέταση των αθλητών και τη θεώρηση της ΚΑΡΤΑΣ, έναντι κάποιας αμοιβής.
Μόλις έχουμε ΝΕΑ σχετικά με τους γιατρούς, θα σας ενημερώσουμε.

Σημ. :  Άν υπάρχει γονέας, μέλος του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, που να πληροί τους όρους της θεώρησης και στην ουσία, θα ήθελε να βοηθήσει στην εξέταση των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (30-40 άτομα) δεν έχει παρά να ενημερώσει τον Τεχνικό Διευθυντή για να συζητήσουμε τα της διαδικασίας.

ΚΑΣΤΑΝΟΓΙΟΡΤΗ:

Με τα πρώτα κρύα «Η Σκιώδης Κυβέρνηση» των γονέων και Κηδεμόνων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ ετοιμάζεται να ψήσει κάστανα την ώρα που τα παιδιά θα κάνουν προπόνηση. Οι γονείς, γύρω από τη φωτιά θα ψήνουν τα κάστανα πίνοντας το κρασάκι τους και θα είναι έτοιμοι να μοιράσουν στα «αχώνευτα» το χωνάκι τους με τα 5-6 κάστανα… προηγούμενες χρονιές.
Να ετοιμάζεστε να το χαρείτε! Ελάτε να βοηθήσετε! αν όχι στο χάραγμα και το ψήσιμο του κάστανου τουλάχιστον στο φάγωμα! Βάλτε ένα χεράκι στην Καστανογιορτή θα το χαρείτε και εσείς και τα παιδιά σας. Ετοιμάστε ένα χωνάκι κάστανα για το παιδί σας αλλά και το φίλο του παιδιού σας.

Ο κ. ΚΑΤΣΙΚΑΣ Φ. ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

(18:00-19:30 ΔΕ- ΤΕ-ΠΑ) για τους αθλητές των προαγωνιστικών τμημάτων των προπονητών (Χατζιόπουλου, Βαλσαμίση, Τοσίδη, Μπέλου).
Από 15 Οκτωβρίου μέχρι και τέλος Νοεμβρίου, έρχονται στις 18:00ΟΛΟΙ– οι αθλητές που ανήκουν στα γκρουπ των παραπάνω προπονητών και μπορούν να έρθουν και ξεκινούν την προπόνηση με τον κ. Κατσίκα. Κάνουν ζέσταμα και βασικές ασκήσεις -γενικής φύσεως- (κάθε φορά διαφορετικές) μέχρι τις 19:20, που θα τελειώσουν το ζέσταμα όσοι θα έρθουν στις 19:00.
Στις 19:30, ενώνονται με τα γκρουπ τους και ακολουθούν το πρόγραμμα των προπονητών τους!

Κανένας αθλητής δεν θα ενταχθεί σε γκρουπ  «ειδικών αγωνισμάτων» εάν δεν έχει τα απαραίτητα προσόντα και δεν έχει εξασφαλίσει -με την προπόνηση-  τη βασική Γενική Φυσική κατάσταση καθώς και τα στοιχεία της τεχνικής που απαιτεί το αγώνισμα, στο οποίο θέλουν να ειδικευτούν. (Ένας π.χ. που ακόμη δεν έμαθε να τρέχει, σίγουρα δεν είναι έτοιμος να τρέξει κρατώντας και κοντάρι!). Πρώτα θα μάθει τα βασικά και εφόσον είναι έτοιμος μετά θα προχωρήσει και στο αγώνισμα της επιλογής του (εφόσον έχει και τη σύμφωνο γνώμη των προπονητών του).

Από 1η Δεκεμβρίου, στις 18:00 θα έρχονται μόνον όσοι προκριθούν  για τα γκρουπ των Τεχνικών αγωνισμάτων και χρειάζονται αυτό -το κάτι παραπάνω- για να φτάσουν τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ στο οποίο θέλουν και προκρίθηκαν για να ενταχθούν.

ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΣΤΟ ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΚΑΙ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ.

Θα γίνει την Κυριακή 4 Νοεμβρίου το πρωί. Όσοι θέλετε να περπατήσετε τη μεγάλη διαδρομή θα πρέπει να βάλετε στόχο και να είστε άνετοι για 8-10 στροφές γύρω από τα Καυτανζόγλειο! Φέρτε τα παιδιά στην προπόνηση και περπατήστε… παρέες υπάρχουν!

ΑΓΩΝΕΣ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΣΕΡΡΩΝ:

Από τον σύλλογο «Γ.Σ. ΣΕΡΡΕΣ 93» με τον οποίο είμαστε σε συνεργασία μας ενημέρωσαν ότι η εκδήλωση που είχαμε αρχικά συμφωνήσει να γίνει 18 Νοεμβρίου τελικά μετατίθεται -κατά μία εβδομάδα- και θα γίνει την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες στις Σέρρες να έρθουν και παιδιά και γονείς από το Βελβεντό! (Εκκίνηση νωρίς, αγώνες το πρωί, βόλτα στον ΑΙ ΓΙΑΝΝΗ και φαγητό το μεσημέρι. Σχετικά νωρίς το απόγευμα επιστροφή).

Αφήνουμε και μερικά για το επόμενο ενημερωτικό!
Να είστε καλά
Φώτης Κατσίκας

print

Written by