ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥΡΟΥΔΕΛΗ – ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

Στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ, όπως και σε κάθε σύλλογο με πολλά παιδιά, κάθε μέρα όλο  και κάποιος θα έχει τα γενέθλια του.

Μπορεί στους μικρούς και τους σχετικά νέους στο σύλλογο τα γενέθλια να γιορτάζονται σε στενό κύκλο (στο γκρουπ του εορτάζοντος) σίγουρα όμως  συμμετέχουν και όσοι βρίσκονται κοντά.

Στους μεγαλύτερους όμως αθλητές, που βρίσκονται στο σύλλογο για αρκετά χρόνια, τα «γενέθλια έκπληξη» είναι συχνό φαινόμενο.

Εχθές ήταν η σειρά του Δημήτρη Μουρουδέλη που έκλεισε τα 21 και στο τέλος της προπόνησης έγινε ένας ψιλο-ΧΑΜΟΣ, με φίλους, συναθλητές και προπονητές να εύχονται στον Δημήτρη ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

ΚΑΝΩ ΦΙΛΟΥΣ

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν υπάρχουν ανάλογες πρωτοβουλίες και μέσα από αυτές τις γραμμές θέλουμε να ενθαρρύνουμε τους αθλητές μας -ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΙΛΟΥΣ- και να επιδιώκουν να χαίρονται όλοι μαζί τις χαρές τους.

Μην ξεχνάτε κούκλες/κούκλοι ότι ένας από τους πρωταρχικούς στόχους της ενασχόλησής μας με τον αθλητισμό είναι να ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΙΛΟΥΣ.

Όταν συμμετέχουμε  στη χαρά του φίλους μας, αυτή  «πολλαπλασιάζεται» και αγκαλιάζει  όλους τους συμμετέχοντες.

ΦΙΛΟΙ, να επιδιώκετε να είστε παρόντες στη ΧΑΡΑ των φίλων σας, τότε η χαρά πολλαπλασιάζεται -φτάνει στα ουράνια- και οι στιγμές χαράσσονται βαθιά στη μνήμη μας – δεν μας εγκαταλείπουν ποτέ.

Όμως «ΦΙΛΟΙ» να επιδιώκετε να είστε παρόντες και στη «δύσκολη στιγμή» του Φίλου σας,  είναι εξίσου σημαντική ενέργεια.  Με το να μοιράζετε τη λύπη του ΦΙΛΟΥ σας σε πολλά μικρά κομματάκια, γλιτώνετε το φίλο σας από το να κουβαλάει -μόνος του- το βαρύ φορτίο της «δύσκολης στιγμής».

Συμμετοχή λοιπόν στη ΧΑΡΑ αλλά και στη ΛΥΠΗ του Φίλου …

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ.

Με τέτοιες συμπεριφορές η ζωή γίνεται ακόμη πιο όμορφη.

Ευχόμαστε σε όλους τους φίλους  να έχετε μιαν όμορφη και ευτυχισμένη ζωή.

Μπράβο στους ΦΙΛΟΥΣ

ΔΗΜΗΤΡΗ,  ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ.

print

Written by