Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ 20ετη ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΤΟ BBQ ΣΤΟ ΧΟΡΤΙΑΤΗ 2018

Πώς να περιγράψεις … με λόγια κάτι που έζησες -πετυχημένο σε κάθε του λεπτομέρεια-  όταν ούτε να φανταστείς δεν θα μπορούσες την τόση του επιτυχία;

Η ΦΥΣΗ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΕ ΤΑ «ΓΙΟΡΤΙΝΑ» ΤΗΣ.  (ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΕΣΤΡΩΣΕ)
Χρώματα τέλεια, φύλλα στο έδαφος να «φαν και οι κότες». Μέχρι και για πάπλωμα τα χρησιμοποίησαν μερικοί «μαφιόζοι».

Ιδανικός ο καιρός, που με «τέλειες αναλογίες» για τέτοιου είδους  εκδήλωση και τέτοια εποχή, μας επέτρεψε να χαρούμε τα όσα προγραμματίσαμε και επιμελώς ετοιμάσαμε.

Ο ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ «Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»
Πώς να περιγράψεις μια τέτοια … παρέα;

ΣΥΝΕΠΕΙΑ: 152 ΔΗΛΩΣΑΝ και μόνο 4 άτομα (δικαιολογημένα) δεν κατάφεραν να έρθουν στην εκδήλωση. Αν αυτό δεν είναι συνέπεια τότε τί είναι; Μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες με τέτοια συνέπεια είναι χαρά μας να σχεδιάζουμε «εκδηλώσεις» ακόμη και απαιτητικές.

Η ΕΚΔΡΟΜΗ -ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΜΙΚΡΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ  ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ
Να ετοιμάζεστε για τις Σέρρες Κυριακή 25.11.18, σε λίγο θα ζητήσουμε συμμετοχές για να δούμε αν θα πάμε με πούλμαν … και πόσα …).

ΚΑΜΙΑ “Κάρτα” ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ!
Ακόμη και όσοι ακολούθησαν την «Δίαιτα του Χορτιάτη» (Τρείς ημέρες πριν το BBQ μόνο με νερό και φρούτα και «δώσε του να καταλάβει» στο BBQ), στάθηκαν στο «ύψος» τους. Όσα καλαμάκια και αν μάζεψαν από τα γύρω τραπέζια!  δεν μας έπεισαν ότι απέδωσαν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους και το ύψος τους.
Βέβαια μετά το χορό ξανάνοιξε η όρεξη και έγινε «το έλα να δεις». Τι τον θέλατε το χορό ρε παιδιά!!!

ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ
ΤΑΞΗ: Περπάτημα, προετοιμασία για φαγητό, πέρασμα από τον Μπουφέ τα πάντα κύλισαν ομαλά χωρίς κανένα πρόβλημα.
Εύγε!

ΖΕΣΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλοι το χάρηκαν, όλοι ένοιωσαν οικοδεσπότες αλλά και φιλοξενούμενοι. Όποιος κατάφερε να τα συνδυάσει και ο ίδιος βοήθησε αλλά και σε καμία περίπτωση δεν ένοιωσε άβολα και ξεκομμένος.

Ο ΜΠΟΥΦΕΣ Πώς να περιγράψεις τον «μπουφέ» που στήθηκε σε ένα ξέφωτο περιτριγυρισμένο από δένδρα στο βουνό και είχε και «του πουλιού το γάλα» (τρόπος του λέγειν);

Η ΓΝΩΜΗ ΕΝΟΣ ΑΥΣΤΗΡΟΥ ΚΡΙΤΗ
Ακόμη και το μπέρδεμα με τον λειψό μπάγκο (θα ήμασταν πιο άνετοι) το έσωσε ο ψητάς δίνοντας μας όσο πιο σύντομα μπορούσε το τραπέζι του, οπότε είχαμε αρκετό χώρο ώστε να λειτουργούν και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στον πάγκο!!!!

ΟΙ ΨΗΤΑΔΕΣ:  Μπαμπάς και γιός (Ηλίας και Γιώργος) άψογοι!
Τώρα, το πώς ο Γιώργος κατάφερνε να είναι τις περισσότερες φορές  στον καπνό δεν έχει να κάνει με την εμπειρία… μάλλον προστάτευε τον πατέρα του.
Μπράβο Γεώργιε!

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΦΕ .. τέλεια!
Ένα συνεργείο που έκοβε τις ντομάτες και ένα τα κρεμμύδια (είχαμε πολλά μαχαίρια, τάπερ και φυσικά μπόλικους εθελοντές που δούλεψαν στα τραπεζάκια τους, οπότε όλα έγιναν ταχύτατα.
Πολλοί βοήθησαν και στο σερβίρισμα.
Μερικές από τις σαλάτες κατασκευάστηκαν στα σπίτια των προπονητριών και μας τις έκαναν δώρο! Τα «φαγητά»  ήταν σε ποσότητα “Large”, φάγαμε όσο θέλαμε και περίσεψαν κιόλας. (Η έκφραση “κλεμένη” από την κ. Μανιού Κατερίνα την τέως πρόεδρο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ)!
Τα σκεύη ήταν “ότι πρέπει” με τις δύο γάστρες του κ. Σταύρου και τις 3 αλουμινίου μίας χρήσης.  (Μόνο τα σκεύη του ψητά, δεν θα έφταναν).
Στο κομμάτι του ψησίματος και του μπουφέ θεωρώ ότι ήταν ξεκάθαρα η καλύτερη χρονιά!!!  Ήρθε και το γλυκό να μας απογειώσει!!!

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.

ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ – ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Πώς να περιγράψεις όλα αυτά που ζήσαμε όσοι καταφέραμε να είμαστε παρόντες στην πολυπληθέστερη και κατά γενική ομολογία, στην πλέον οργανωμένη εκδήλωση της 20ετούς ιστορίας του συλλόγου;

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ «Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΡΑΝΤΑΡ»
Ξεκίνησαν πολλοί αλλά κάπου στο Ραντάρ και μετά τη φωτογραφία (που μας έβγαλε ο κ. Καρματζόγλου) το γκρουπ χωρίστηκε σε αυτούς που γύρισαν από το μονοπάτι για το Καταφύγιο και σε αυτούς που συνέχισαν και έκαναν το γύρο του Ραντάρ. Οι πρώτοι έκαναν κάπου στις 2 ώρες και μερικά λεπτά.
Μας ξεθέωσαν «τα αχώνευτα» που ήταν συνέχεια μπροστά στο περπάτημα. Μέχρι και φωτογραφία στην «Μπλούζα» σκαρφιστήκαμε, για να μας περιμένουν να τους φτάσουμε, αλλά και πάλι μας έφυγαν … λες και πετούσαν.

ΜΕΣΑΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ «ΡΑΝΤΑΡ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ»
Με προσοχή στο μονοπάτι, γιατί δεν μπορούσες να δεις τις ανωμαλίες του εδάφους λόγω των φύλλων, σε 15 λεπτά οι περισσότεροι κατέβηκαν τα 400-500 μέτρα μέχρι το καταφύγιο.

 

ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ «ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΚΑΙ ΠΙΣΩ»
Όσοι προτίμησαν το «ισάδι» περπάτημα από το δρόμο μέχρι το Καταφύγιο και επιστροφή είχαν την ευκαιρία να παίξουν να μαζέψουν κάστανα ή και βατόμουρα χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ακόμη και για θέματα «υγιεινής» βολεύτηκαν  στο καταφύγιο.
Μερικοί, που βρήκαν την ευκαιρία να παίξουν και το χαρτάκι τους στο Καταφύγιο κέρδισαν «δωράκι» από 50 κάμψεις, λόγω του ότι δεν μάζεψαν την πράσινη ψάθα τους! Τυχεροί!

ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ

ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ:  Ένας γονιός κατάφερε να πάρει μία ΠΡΑΣΙΝΗ κάρτα (κάρτα  επιβράβευσης). Λόγω πόνων στη μέση είχε αποφασίσει να γυρίσει από το μονοπάτι. Τον αφήσαμε στην αρχή του μονοπατιού για να δείξει το μονοπάτι και σε όσους ακολουθούσαν και φύγαμε.  Τελικά τους έδειξε το μονοπάτι και συνέχισε στη μεγάλη διαδρομή, με αυτή τη μέση!
ΙΔΡΩΜΕΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ:  Ο ίδιος όμως τσίμπησε και μια ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα διότι έμεινε ιδρωμένος -χωρίς να αλλάξει- μέχρι το τέλος της εκδήλωσης. Ανακαλύψαμε το μέγεθος της εφίδρωσης από την κουκούλα της φόρμας που όταν φεύγαμε δεν είχε στεγνώσει ακόμη.
Στη φωτογραφία ο «ανδρείος» που αψηφά τον πόνο αλλά και συγχρόνως «υπόλογος» της παραβίασης του κανόνα: «Φροντίζω για την υγεία μου».

ΚΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ
ΣΤΑ «ΑΧΩΝΕΥΤΑ» για ομιλία κατά τη διάρκεια των διευκρινήσεων πριν από το περπάτημα. Ένοχοι: Οι γνωστές γλωσσοκοπάνες  …
ΒΑΤΟΜΟΥΡΑ:  Στη μεγάλη διαδρομή η οδηγία έλεγε  «δε σταματάμε για κάστανα και βατόμουρα» (όταν μας βλέπουν!) … μερικοί δεν άντεξαν στον πειρασμό. Ε! την τσίμπησαν την καρτούλα τους.

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ:
Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Ευχαριστούμε τον κ. Καρανίκα για τις υπέροχες φωτογραφίες που μας έστειλε.
Πάντως από στυλ ο Αντώνης σκίζει.

ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΜΑΣ
Ευχαριστούμε τον μικρό Ζιώγα Χρήστο, για τα κάστανα που μας έκανε δώρο, τα μάζεψε ένα ένα.
(Με την ευκαιρία, ευχαριστούμε και τον κ. Ευάγγελο Ζιώγα, Ιατρός ορθοπαιδικός Χειρουργός, ο οποίος σε άσχετο χρόνο δήλωσε ότι είναι στη διάθεση του συλλόγου για οτιδήποτε χρειαστεί).

ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
ΕΣΟΔΑ  892 ευρώ
ΕΞΟΔΑ  837 ευρώ.
[Έξοδα κρεατικά & ψητάδες  707 ευρώ
Αναψυκτικά κρασιά, Διάφορα πλαστικά και μαναβική  130]

Άρα και εδώ οι υπολογισμοί μας κύλισαν ρολόι.

print

Written by