Ο ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ – ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ – ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Η μισή Κύπρος ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη  για να πολλαπλασιάσει τη χαρά του Νίκανδρου Στυλιανού που σήμερα 12.11.18 ορκίστηκε και πήρε το πτυχίο του ΤΕΦΑΑ του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ Πανεπιστημίου  Θεσσαλονίκης.

 

Γονείς, αδέλφια, γιαγιά, φίλοι, προπονητής και συνάδελφοι από Κύπρο και άλλοι τόσοι από τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ Θεσσαλονίκης παραβρέθηκαν στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ την ιστορική αυτή ημέρα. Μόνον ο παππούς έμεινε στην Κύπρο, για να ετοιμάσει τα της υποδοχής.

Ο Νίκανδρος, ήρθε το 2009 για να σπουδάσει στο ΤΕΦΑΑ της Θεσσαλονίκη και παράλληλα να συνεχίσει την πολλά υποσχόμενη πορεία του στο άλμα επί κοντώ στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Πέτυχε πολλές διακρίσεις στο επί κοντώ τόσο με την Εθνική ομάδα της Κύπρου όσο και με τη φανέλα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Οι υποχρεώσεις του στην Εθνική Ομάδα της Κύπρου ήταν και είναι πολλές  αφού για πολλά χρόνια είναι ο μόνος αθλητής της ΚΥΠΡΟΥ με επίδοση πάνω από 5.00 μ. (έχει ατομικό ρεκόρ 5.61 που είναι και ρεκόρ Κύπρου), με συνέπεια οι σπουδές να μείνουν πίσω.

Η χαλαρότητα του Νίκανδρου ως προς το διάβασμα και οι υποχρεώσεις του προς τον Κυπριακό αθλητισμό έγιναν αιτία να καθυστερήσει για αρκετές εξεταστικές το πτυχίο αφού ακόμη και σε εξεταστικές περιόδους αναγκάζονταν να βρίσκεται σε άλλα κράτη για αγώνες.

Όμως δεν τα παράτησε, αργά αλλά σταθερά πλησίαζε στο στόχο του.

Κάποτε έφτασε το στόχο του που ήταν το πτυχίο της σχολής του  και η ημερομηνία έγραφε 12.11.2018.

Από Σήμερα ο Νίκανδρος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής πλέον μπορεί -με άλλον αέρα- να συνεχίσει να προσφέρει στην ΚΟΕΑΣ και τον Κυπριακό Αθλητισμό.

Τα όσα προσέφερε και τα όσα θα συνεχίσει να προσφέρει στην ΚΟΕΑΣ υποχρεώνουν τους ανθρώπους της ΚΟΕΑΣ να μελετήσουν το κεφάλαιο «ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ-ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ»  και να τον αξιοποιήσουν όταν θα έρθει η ώρα να σταματήσει την ενεργό δράση.

Ευχόμαστε αυτή η ώρα να έρθει όταν ο Νίκανδρος θα αποφασίσει.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΝΙΚΑΝΔΡΕ για μια ακόμη φορά έκανες υπερήφανους όλους αυτούς που σε αγαπούν και είναι «πολλοί». ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ «ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ»

print

Written by