ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 20/21.11.18 ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ & ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ Κ.Υ. – ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

ΦΕΡΤΕ  1  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ Α.Μ.Κ.Α. ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ

Η ηλεκτρονική σελίδα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι το δυνατό χαρτί τόσο στην ενημέρωση των μελών και των αθλητών του συλλόγου όσο και στο «δέσιμο»  των οικογενειών και την μαζική συμμετοχή, που παρατηρούνται στις διάφορες εκδηλώσεις.

Θέλοντας να ανταμείψουμε όλους εσάς που μας επισκέπτεστε συχνά, φροντίζουμε να σας  κοινοποιούμε το οτιδήποτε θα σας ενδιέφερε και θα σας ήταν χρήσιμο.

 

Η ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Η γιατρός που θα έρθει την Τρίτη και την Τετάρτη για να εξετάσει τους αθλητές  θα τακτοποιήσει και τις ΚΑΡΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣ των (θα τις υπογράψει και θα τις σφραγίσει).

Το σημείο που θα πρέπει να προσέξετε – για να μην τρέχετε στη συνέχεια- είναι:

Για να είναι τακτοποιημένη η ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ θα πρέπει η ιατρός να υπογράψει και να βάλει τη σφραγίδα της στο κάτω μέρος της ΚΑΡΤΑΣ αλλά (υποχρεωτικά) να μονογράψει και να σφραγίσει και τη φωτογραφία του εξεταζόμενου.

ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ  1  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ & 7 ΕΥΡΩ

όποιος δεν θα έχει μαζί του φωτογραφία θα εξεταστεί μεν αλλά θα κάνει τη μισή δουλειά, δεν θα έχει έγκυρη (σωστά σφραγισμένη) ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ. Θα πρέπει στη συνέχεια να τρέχει να βρει την γιατρό, να κλείσει ραντεβού όταν θα μπορεί, για να του υπογράψει την Κάρτα Υγείας … (τρέχα γύρευε)!

Δεν μπορούμε να ζητήσουμε από την γιατρό να έρχεται κάθε μέρα για να σφραγίζει τις φωτογραφίες στις Κάρτες όσων δεν θα τις έχουν την ημέρα της εξέτασης.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!  δώστε στα παιδιά σας -ιδιαίτερα τα μικρά:

Μία φωτογραφία την οποία θα παραδώσουν είτε στον προπονητή τους είτε στην γιατρό κατά την εξέταση και

σε ένα χαρτάκι τον αριθμό του ΑΜΚΑ του. (Αν τα στείλετε Δευτέρα ακόμη καλύτερα, θα προλάβουμε ακόμη και να τυπώσουμε τις Κάρτες Υγείας τους).

Η εξέταση (μαζί με το καρδιογράφημα) κοστίζει 7 ευρώ (τα πληρώνει ο καθε εξεταζόμενος).

Το μόνο που μπορούμε να ζητήσουμε από την γιατρό και πιστεύουμε να το δεχτεί, είναι να  υπογράψει τις ΚΑΡΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣ όσων εξετάστηκαν και δεν έφεραν φωτογραφία, την  τελευταία ημέρα δηλαδή την Τετάρτη 21.11.18.

Α)  Όσοι  εξετάστηκαν στις 24.10.18 και δεν έφεραν φωτογραφία ή το ΑΜΚΑ τους φαίνονται ΕΔΩ.

Β)   Όσοι θα εξεταστούν την Τρίτη 20.11.18 (χωρίς να έχουν Φώτο και το ΑΜΚΑ) θα έχουν μία ακόμη ευκαιρία να μας τα φέρουν στην εξέταση της Τετάρτης.

 

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ο καθένα ς τρέχει να βρει δικό του γιατρό, για να μας φέρει:

1) Την Κάρτα Υγείας ή μια απλή ιατρική βεβαίωση για τα μικρά, ότι έγιναν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και μπορούν να συμμετέχουν χωρίς κίνδυνο για την υγεία τους  στις προπονήσεις.

2) Είτε την ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ για να μπορούν  να συμμετέχουν -οι μεγαλύτεροι- τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες.

Χωρίς  θεωρημένη Κάρτα Υγείας κανένας δεν δηλώνεται σε επίσημους αγώνες από τον σύλλογο αλλά και να δηλωθεί, δεν γίνεται δεκτός σε κανέναν αγώνα.

print

Written by