(150) ΠΑΜΕ ΣΕΡΡΕΣ – ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ “ΚΟΝΤΑΡΟΧΤΥΠΗΜΑΤΑ 2018”

Για να δείτε σε πόσο σοβαρούς αγώνες πρόκειται να αγωνιστούν τα παλληκάρια μας και οι κούκλες μας σας δείχνουμε τις δηλώσεις, στα πινάκια τα οποία ετοίμασαν οι υπεύθυνοι του Γ.Σ. ΣΕΡΡΕΣ 93.

Τέτοια πινάκια ούτε σε Πανελλήνιους αγώνες δεν μπορείς να βρεις.

Συγχαίρουμε τους ανθρώπους του ΑΔΕΛΦΟΥ συλλόγου των Σερρών, τα μέλη της Διοίκησης, τους προπονητές και όσους βρίσκονται κοντά στο σύλλογο και τους προσκαλούμε στους «Καταρράκτες» στον ΑΙ ΓΙΑΝΝΗ, όπου μετά τους αγώνες θα γευματίσουν οι περισσότεροι, να πιούν ένα ποτήρι κρασί και να γνωριστούν με την οικογένεια του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Επίσης, ευχαριστούμε τους διοργανωτές και όλους τους εθελοντές για την ευκαιρία που μας δίνουν να δείξουμε στους μπόμπιρες τη σωστή πλευρά του ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.

ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΙΝΑΙ: ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΦΙΛΟΥΣ.

Αύριο … θα περάσουμε το οργανωτικό της εκστρατείας του ΑΣ ΡΗΓΑΣ στις Σέρρες. Κάποιες μαμάδες θα περάσουν από «εξέταση» για να δούμε αν ενημερώνονται από τη σελίδα μας. Ακούμε και μαθαίνουμε ότι στο fb και τα τοιαύτα βγαίνουμε καθημερινά «σεργιάνι» αλλά να κάνουν ένα κλικ στη σελίδα μας για να ξέρουν πού και πώς θα πάνε δεν έχουν το χρόνο!
Ρ. Παπ… για σένα χτυπάει η καμπάνα!

ΠΡΟΣΟΧΗ:
το λεωφορείο των 70 θέσεων τίγκαρε! Μόνο μία (1) θέση είναι κενή και ίσως να γίνουν δύο (θα ξέρουμε αύριο). Εάν υπάρχει ΑΚΥΡΩΣΗ (με το λεωφορείο) αυτή πρέπει να γίνει το πολύ μέχρι τις 21:00 της Παρασκευής (αύριο στην προπόνηση), για να πάρουμε μαζί μας όσους ήθελαν  να έρθουν με το λεωφορείο και τους στέλνουμε με το Ι.Χ.

Επίσης, Κανένας δεν μπαίνει στο Λεωφορείο αν δεν είναι Δηλωμένος.
Οι Φίλοι της τελευταίας στιγμής … κάνουν ότι κάνουμε 81 άτομα! Μπαίνουν στο Ι.Χ. τους και έρχονται.

ΑΓΟΡΙΩΝ _ ΠΙΝΑΚΙΑ ΑΓΩΝΩΝ 25 ΝΟΕ 2018_Σ

ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ_ ΠΙΝΑΚΙΑ ΑΓΩΝΩΝ 25 ΝΟΕ 2018_Σ

ΛΙΣΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΩΝ & ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ 25.11.18

print

Written by