(155) ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ – ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ

Το ότι θα φτάναμε τα 155 άτομα να ταξιδέψουμε στις Σέρρες για τον αγώνα των μικρών μας αθλητών ούτε που περνούσε από το μυαλό μας όταν το σχεδιάζαμε. Ευχόμαστε να περάσουμε καλά και να χαρούμε την εκδήλωσή μας.

 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΣΤΙΣ κ. ΚΑΤΕΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙΑ ΜΑΣ

 ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ :  Κυριακή 25.11.18

 Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ:
Με το Λεωφορείο των 70 θέσεων (υπάρχουν 3-4 θέσεις).
Τα άτομα που δηλώθηκαν και δικαιούνται να ταξιδέψουν  με το λεωφορείο, καθώς και τους 58 αθλητές όπως και τους 85 που θα ταξιδέψουν με Ι.Χ  θα τα βρείτε στον σύνδεσμο παρακάτω. Στην προκήρυξη θα βρείτε τις λεπτομέρειες των αγώνων καθώς και το πρόγραμμα των αγώνωνγια να ξέρετε τί ώρα αγωνίζεται ο κανακάρης σας ή η κούκλα σας.

Τονίζω το να είμαστε 1 ώρα νωρίτερα από την ώρα που είναι το πρόγραμμα του αγωνίσματος του κάθε παιδιού, όχι μόνο για να ετοιμαστεί κατάλληλα ο αθλητής μας (προθέρμανση, δοκιμαστικά, διαδικασία των αγώνων), αλλά και για να έχει χρόνο ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΙΛΟΥΣ.  Μην ξεχνάτε εσείς οι μεγάλοι ο στόχος των αγώνων είναι να τους χαρούμε και ΟΧΙ να κερδίσουμε,  στο κάτω κάτω ένας θα είναι ο νικητής όλοι όμως μπορούν να φύγουν κερδισμένοι

Τελευταία Ενημέρωση 19:30 Σάββατο Βράδυ:

ΛΙΣΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΩΝ & ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ 25.11.18

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Σέρρες 18 Τελική

Με Ι.Χ. ταξιδεύουν 88 άτομα … (μέχρι στιγμής,  αφού συνέχεια προστίθενται και άλλοι).

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ του ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ:
Μέσα από το Παρκινγκ του Καυτανζογλείου που βρίσκεται μπροστά από το Κυλικείο. (Είσοδος από την Γ΄ Σεπτεμβρίου, δίπλα από το Μουσείο).

Ώρα αναχώρησης  Λεωφορείου   08:31

(επιθυμητή ώρα άφιξης στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ κάπου στις 10:00).

Το λεωφορείο θα βρίσκεται από τις 08:00 στο Παρκινγκ.
Το όνομα του οδηγού είναι Γεώργιος Βλάχος και το τηλ. 6993111110 (μήπως και χρειαστεί).
Όποιος θέλει να τακτοποιηθεί έρχεται λίγο νωρίς και κάθεται στη θέση που του αρέσει.

Παράκληση: Τα πράγματα (τσάντες, πανωφόρια κλπ) μπαίνουν όπου ο οδηγός μας πει. Οι θέσεις  πρέπει να είναι άδειες για να καθίσει  όποιος θέλει.  Είμαστε πολλοί και δεν περισσεύουν θέσεις για πράγματα, παλτά κ.λ.π.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπάρχουν 3-4 θέσεις. Αν θέλει κάποιος να ταξιδέψει με το λεωφορείο μπορεί, θα πρέπει  όμως πρώτα να ενημερώσει την Αρχηγό του Λεωφορείου ή τον κ. Κατσίκα Φ. 6932626625.

ΑΡΧΗΓΟΣ του Λεωφορείου η κ. Γκοτζαμάνη Σοφία (6976350313).

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ και τους ΜΗ ΑΘΛΗΤΕΣ οι κ.κ. Χατζιόπουλος Κοσμάς (6937531874) και κ. Ντοβόλης Γιάννη (6988251066).

ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ  η κ. Καφφέ Στέλλα (6981306105) με την κ. Βοσκίδου Ευδοξία (6989650768)

Η παρέλαση των αθλητών συντονίζεται από την κ. Καφφέ Στέλλα με τη βοήθεια των (κ. Γιάννη και κ. Ευδοξίας).

Επειδή θα υπάρχουν ανακοινώσεις συντονισμού  για τους αθλητές, οι αθλητές πιάνουν τον 2ο όροφο (με την καθοδήγηση των υπευθύνων προπονητών). Για τα πολύ μικρά παιδιά, μπορεί να είναι μαζί και ένας συνοδός στον επάνω όροφο εφόσον χωράει. Αλλιώς τα πολύ μικρά μένουν κοντά στους γονείς τους και ενημερώνονται από αυτούς.

ΠΡΟΣΟΧΗ!  Δεν  αφήνουμε τα Ι.Χ. στο Παρκινγκ (όταν γυρίσουμε το Παρκινγκ θα είναι κλειστό), παρκάρουμε στη γύρω περιοχή.  Οι πρώτοι που θα φτάσουν παρκάρουν … μπροστά στο Μουσείο, αφού εκεί θα μας αφήσει ο οδηγός του Λεωφορείου όταν γυρίσουμε. Οι τελευταίοι … παρκάρουν όπου βρουν!
Μην ξεχάσετε πράγματα στο Ι.Χ. που θα τα χρειαστείτε…

 

Η  ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  των  Ι.Χ. – (Υπολογίστε το χρόνο σας).

Ενημερώνουμε όσους πιθανά δεν έχουν ταξιδέψει για τις Σέρρες, ότι η διαδρομή με Ι.Χ. είναι περίπου 1 ώρα (ίσως και κάτι) με ταχύτητα Κυριακής πρωί. Το στάδιο βρίσκεται στην είσοδο της πόλης στο αριστερό σας χέρι όπως πάτε.
Ανάλογα με το πότε αγωνίζεται ο κανακάρης σας ή η κούκλα σας, φροντίστε να είστε τουλάχιστον (1) μία ώρα νωρίτερα στο χώρο.  Αν για τον Α ή Β λόγο αργήσετε να ξεκινήσετε μην αρχίσετε να τρέχετε για να έρθετε στην ώρα σας προέχει το ασφαλές ταξίδι.  Με άλλα λόγια, ξεκινήστε στην ώρα σας για να κάνετε ένα άνετο ταξίδι και για να χαρούν τα παιδιά και τον αγώνα του φίλου τους.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Στις 11:00 αρχίζουν οι αγώνες και προβλέπεται να διαρκέσουν 2-2 ½ ώρες μαζί με τις απονομές. Υπενθυμίζουμε ότι σε περίπτωση βροχής ή κρύου οι αγώνες θα γίνουν στο κλειστό με μικρή τροποποίηση του προγράμματος.
Όσοι τελειώσουν νωρίς και είναι με Ι.Χ. μπορούν είτε να χαρούν τους αγώνες (τα παιδιά το θέλουν αλλά και οι μεγάλοι), είτε να συνεννοηθούν δυο τρεις οικογένειες μαζί και να πάνε για φαγητό…

Για όσους ταξιδεύουν με το Λεωφορείο δεν υπάρχει αυτή η ευελιξία. Το Λεωφορείο θα ξεκινήσει για φαγητό όταν θα έχουν τελειώσει όλα τα των αγώνων και οι απονομές.
Με το τέλος των αγώνων το ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ και όσοι θέλουν  με τα Ι.Χ. πηγαίνουμε για φαγητό στον ΑΙ ΓΙΑΝΝΗ (είναι λίγο έξω από τις Σέρρες, πολύ κοντά).

ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ
ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ θα κατευθυνθεί στην Ταβέρνα «ΟΙ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ». Μιλήσαμε με τον υπεύθυνο και μας διαβεβαίωσε ότι μπορεί να μας εξυπηρετήσει … ακόμη  και όλους.
Θα υπάρχουν και νηστήσιμα για όσους το επιθυμούν.
Τους ζητήσαμε να μας στείλουν ενδεικτικά πιάτα αλλά και τιμές και μας έστειλαν τα παρακάτω:

“Σας καλωσορίζουμε στο κέντρο Καταρράκτες το κατάστημα λειτουργεί καθημερινά και Σάββατοκυριακα. Παρακάτω σας παρουσιάζω μερικά από τα πιάτα μας και τις τιμές.

ΣΑΛΑΤΕΣ
Αγγουροντομάτα  4.00
Ρόκα μαρούλι παρμεζάνα καρύδι μπαλσαμικο 4.00
Χόρτα ζόχια βραστά 4.00
Μπρόκολο 4.00
Κουνουπίδι 4.00
Παντζάρια βραστά 4.00
* Όλες οι σαλάτες σερβίρονται σε μεγάλες κούπες και οι μερίδες είναι ικανοποιητικές

ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ
Σουβλάκι μερίδα 6.00
Σουτζουκάκια μερίδα 6.00
Μπιφτέκι 6.00
Μπριζόλα χοιρινή 6.00
Μοσχαρίσια κόντρα 9.00
Κοτόπουλο φιλέτο 7.00
Τηγανιά χοιρινή 6.00
Σνίτσελ χοιρινό η κοτόπουλο  α λα κρέμ 7.00
Φιλέτο ψαρονέφρι 10
Φιλέτο μοσχάρι 14
Παιδάκια αρνίσια 12
* Την συγκεκριμένη μέρα θα υπάρχουν στο κατάστημα και σούβλες όπως κοντοσούβλι χοιρινό ή κοτόπουλο όπως και μπριζόλα σούβλας.
** Όλα τα κρεατικά σερβίρονται με γαρνιρα ρύζι λαχανικά και πατάτες φούρνου .

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΗΣΤΕΥΟΝΤΕΣ
Χταπόδι σχάρας πλοκάμι 9.5
Σαρδέλες παντρεμένες 6.00
Καλαμαράκια τηγανητά 7.00
Μπακαλιάρος με κουρκούτι κ σκορδαλιά 8.00
Γαρίδες ψητές η τηγανητές η σαγανάκι 12
Αυτά είναι κάποια πιάτα ενδεικτικά του καταστήματος υπάρχουν και άλλες επιλογές όπως και μεζέδες .
Στο τέλος του φαγητού προσφέρονται γλυκά σιροπιαστά με παγωτό.
Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση”

Από την εμπειρία μας το φαγητό με πολλά άτομα  είναι αρκετά δύσκολο, πολύ περισσότερο γιατί θα έχουμε και τα παιδιά που θα έχουν αγωνιστεί «ΟΙ ΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ».

ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ θα κινηθεί «ως πακέτο» για το φαγητό.

Με τα Ι.Χ. τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα. Οι οικογένειες που ταξιδεύουν με Ι.Χ. έχουν τις εξής επιλογές:
1) Έρχονται και αυτοί στους ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ όπου θα είμαστε ο κύριος όγκος.
2) Επιλέγουν κάποιες από τις υπέροχες ταβέρνες  στην πόλη (Φίλος της αποστολής αλλά και μέλη του Γ.Σ. ΣΕΡΕΣ 93 μας προτείνουν την ταβέρνα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ» που είναι και χορηγός του συλλόγου. Μιλήσαμε με τους υπευθύνους του καταστήματος και μας δηλώνουν ότι θα μπορέσουν να εξυπηρετήσουν μεγάλο αριθμό επισκεπτών αλλά κάπως αργά (μετά τις 15:3ο).
3) Όπου αλλού γνωρίζουν όσοι έχουν διασυνδέσεις με τις Σέρρες.

Με λίγα λόγια θέλουμε να είμαστε όλοι παρέα αλλά εκ των πραγμάτων κάποιες οικογένειες μπορούν να επιλέξουν ταβέρνα της δικής τους προτίμησης.
Τα Ι.Χ. «τρώνε» όπου θέλουν.
Όσοι δεν βιάζονται για επιστροφή, έρχονται στους Καταρράκτες.

 Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

 Πιθανή ώρα αναχώρησης του Λεωφορείου (ανάλογα και με την ώρα που θα πάμε για φαγητό) η 17 :30 (±).

Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, τα 3 μέλη του Δ.Σ. (κ.κ. Μουρουδέλης Σ., Παντακίδης Κ και Καρματζόγλου Σ.), σε συνεργασία με τον Τεχνικό Διευθυντή (κ. Κατσίκα Φ.) θα καθορίσουν και την ακριβή ώρα αναχώρησης του Λεωφορείου.
Η παραπάνω επιτροπή ρυθμίζει και τις λεπτομέρειες της αποστολής. [π.χ. ήδη πήραν απόφαση ότι δεν θα υπάρξει καμία επί πλέον επιβάρυνση όσων ταξιδέψουν με το Λεωφορείο, πέραν των 10 ευρώ της προκαταβολής. Συνεχίζουν την Large παράδοση του συλλόγου  που ξεκίνησε από την κ. Μανιού Κατερίνα, ιδρυτικό μέλος του συλλόγου και τέως πρόεδρο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ].

Στην επιστροφή το Λεωφορείο θα μας αφήσει έξω από το Μουσείο (στην  Γ. Σεπτεμβρίου).

print

Written by