ΤΕΣΤ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΓΙΟΡΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΤΕΤΑΡΤΗ 19.12.18

Για τη ημέρα της γιορτής, Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ  “σκέφτεται” να «ψήσει» (σουβλάκια ή κάστανα), ό,τι αποφασίσουν οι εθελοντές και το Δ.Σ., ώστε με το τέλος της Χριστουγεννιάτικης γιορτής ο καθένας να πάρει το «ζεστό του».

Χρειαζόμαστε μια παρέα από 8-10 εθελοντές που θα αναλάβουν την υλοποίηση της σκέψης – την έχουμε; {Θα βάλουν φωτιά και θα ψήσουν (ότι αποφασιστεί) για όλους όσους θα είναι στη γιορτή των Χριστουγέννων}.

Παρακαλώ τη «Σκιώδη Κυβέρνηση» κ.κ. (Δούναβη, Λαμπρόπουλο, Ντούγκου, …) υπό την καθοδήγηση του κ. Καρματζόγλου Σταύρου (Έφορος ΑΣ ΡΗΓΑΣ) να απαντήσει εάν έχουμε 8-10 εθελοντές που θα ετοιμάσουν, δίπλα στη φωτιά με το κρασάκι τους, τα όσα αποφασίσουμε.

Όποιος «εθελοντής» μπορεί να διαθέσει ένα δίωρο την Τετάρτη 19.12.18, για να ετοιμάσει το (σάντουιτς ή το σακουλάκι με τα κάστανα) για όλα τα παιδιά, έξω από το Κ-3, ας ενημερώσει το σύλλογο. fotkatsi@phed.auth.gr

Εφόσον συγκεντρωθούν μέχρι την  Κυριακή 16.12.18,  8-10 εθελοντές γονείς ή κηδεμόνες που θα αναλάβουν το ψήσιμο, τότε θα ανακοινώσουμε την εκδήλωση.
Εφόσον παρουσιαστούν εθελοντές, τη Δευτέρα 17.12.18 ώρα 20:30 πριν από το τέλος της προπόνησης, θα γίνει η συγκέντρωση των εθελοντών για μια πρώτη κατανομή των εργασιών.

Για να δούμε, πώς βλέπει ο κάθε γονιός ή κηδεμόνας την παρουσία του παιδιού του στον αθλητικό σύλλογο ΡΗΓΑΣ;

 

ΤΡΙΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΜΑΔΩΝ

Με δεδομένο ότι :

  1.   Φέτος προέκυψαν αντιδράσεις!  για τη χρήση της αίθουσας … (το ψάχνουμε)!
  2.   Τα επιχειρήματα-παρατηρήσεις που αναφέρονται παρακάτω, να «στέκουν»:

  Α)   Η πρόταση για σουβλάκια είναι πολύ απαιτητική και τα σουβλάκια δεν ταιριάζουν τόσο στις ημέρες.
  Β)  Η πρόταση για τα κάστανα φαντάζει καλύτερη αλλά …   και στις δύο προτάσεις υπάρχουν αδύνατα σημεία:

  1.   ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ
      α) Αρκετοί γονείς που θέλουν να δηλώσουν εθελοντές θα αναγκαστούν να μείνουν έξω, ενώ θα ήθελαν να δουν και   τα παιδιά τους που συμμετέχουν ενεργά στην εκδήλωση.
    β)
    Επίσης και τα παιδιά θα ήθελαν τους γονείς τους και τους κηδεμόνες τους στην αίθουσα για να τα καμαρώσουν, αφού από έγκυρες  πληροφορίες,  η γιορτή θα είναι καλή (με σκετς που θα παρουσιάσουν ηθοποιοί «πολλά υποσχόμενοι» κ.α.)

 

ΜΕ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ Η ΓΙΟΡΤΗ;

Έπεσε η ιδέα  για την ημέρα της γιορτής, να ζητήσουμε από τις μαμάδες (όσες μπορούν και θέλουν) να μας φτιάξουν ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ για να πάρουμε ένα κέρασμα ΟΛΟΙ φεύγοντας (παιδιά και μεγάλοι).

Γενικά συχνά ζητάμε βοήθεια από την παρέα των μπαμπάδων αλλά υπάρχει και η «παρέα των μαμάδων».  Υπάρχουν μαμάδες πρόθυμες να βοηθήσουν και αυτό φάνηκε τόσο στην τελευταία εκδρομή στο Χορτιάτη όσο και στις Σέρρες, οπότε  είναι καλό να βάλουμε και την παρέα των μαμάδων στο «παιχνίδι».

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Κρατάμε  για λίγο και τις τρεις προτάσεις για να σκεφτούμε τα υπέρ και τα κατά και μετά την προπόνηση της Παρασκευής αποφασίζουμε. Μαμάδες που ίσως μπορείτε να βοηθήσετε δηλώστε ώστε να ξέρουμε τι να περιμένουμε. Λίγα κομμάτια αρκετές μαμάδες θα λύσουν το πρόβλημα των 150-200 κομματιών που χρειαζόμαστε.

print

Written by