ΓΙΟΡΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2018 – ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

Υπενθυμίζουμε στους μη τακτικούς αναγνώστες μας ότι αύριο Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα γιορτάσει τα Χριστούγεννα στην αίθουσα «Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ» με ώρα έναρξης την 19:15.
Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ με τη συμβολή του προσωπικού του Καυτανζογλείου θα φροντίσουν όχι μόνο να καθαρίσουν την αίθουσα αλλά και να την στολίσουν Χριστουγεννιάτικα. Ο διάκοσμος θα παραμείνει στην αίθουσα για όλο το 15θήμερο των εορτών ώστε όλοι όσοι χρησιμοποιούν την αίθουσα να γυμνάζονται σε εορταστικό περιβάλλον.
Ευχαριστούμε τόσο τη Διοίκηση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης όσο και τη Διευθύντρια  του Καυτανζογλείου Σταδίου, για τη συμβολή τους στην πραγματοποίηση της Χριστουγεννιάτικης γιορτής του συλλόγου. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΑΣ x-MAS 2018

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ:
Με την εθελοντική συμμετοχή γονέων και κηδεμόνων η γιορτή μας θα κλίσει με κεράσματα (Μελομακάρονα και Κουραμπιέδες) τα οποία θα φέρουν εθελοντές. (Γράφουμε μόνον το μικρό όνομα και το αρχικό του επιθέτου, όσων μας είπαν ότι θα φέρουν γλυκά, για να μην τους φέρουμε σε δύσκολη θέση αλλά και για να ξέρουν οι ίδιοι, ότι τους υπολογίζουμε.
Με 10 εθελοντές/τριες που δήλωσαν ότι θα φέρουν, από γλυκά πάμε καλά.
Εθελόντριες Μαμάδες και Φίλες του συλλόγου:
Οι Κυρίες:
Έβελυν Ρ., Γεωργία Α., Ελβίρα Σ., Δήμητρα Τ., Ελένη Χ., Ελένη Κ., Ελένη Α., Κωνσταντίνα Χ.
Εθελοντές Μπαμπάδες – κηδεμόνες και φίλοι του συλλόγου.
Οι Κύριοι:.
Σωτήρης Μ., Κωνσταντίνος Δ.,

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ
Υπενθυμίζουμε ότι την ημέρα της γιορτής τελειώνει και η εβδομάδα συγκέντρωσης τροφίμων. Όποιος θέλει, φέρνει το κάτι τί του σε τρόφιμα μακράς διάρκειας, και το προσθέτει στα ήδη συγκεντρωθέντα.

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΩΡΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ & ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
Υπενθυμίζουμε ότι το κάθε παιδί θα πρέπει να φέρει ένα δωράκι της αρεσκείας του, (τα κορίτσια δωράκι για κορίτσι, τα αγόρια για αγόρι) θα τα μαζέψουμε χωριστά.
Οι προπονητές φέρνουν δωράκια “unisex”.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ – ΦΟΡΜΕΣ – ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ
Μετά το τέλος των διαφόρων «εορταστικών εκδηλώσεων» θα μοιραστούν:
1. ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2019. Κάθε ημερολόγιο τιμάται 2 ½ ευρώ.
2. ΦΟΡΜΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ: Κάθε φόρμα κοστίζει 25 ευρώ.
3. ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ του συλλόγου, 5 ευρώ το μπλουζάκι.

print

Written by