ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Τελικά είναι ευλογία το να κάνεις κάτι με μεράκι. Μέχρι τώρα κάναμε τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας και όσοι ήταν τυχεροί, ήταν παρόντες και είχαν μπροστινές θέσεις,  μπορούσαν να απολαύσουν τα μικρά διαμάντια που έλαμπαν κάτω από το τρεμάμενο φώς της αγωνίας του ποιήματος και του ενθουσιασμού του θεατρικού, των μικρών μας αθλητών.

Ο κ. Παντελής μας, ο επίσημος βιντεολήπτης του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, μας έκανε το καλύτερο δώρο όχι μόνο για τα φετινά Χριστούγεννα   αλλά και για πολλά Χριστούγεννα που θάρθουν. Τόσο οι γονείς και κηδεμόνες  όσο και οι μικροί πρωταγωνιστές της γιορτής θα μπορούν να βλέπουν τα κατορθώματα τους ακόμη και όταν μεγαλώσουν.

Ο κ. Παντελής μας έστειλε το λινκ με το βίντεο της γιορτής. Είναι καμιά ώρα τώρα που το βλέπω και το ξαναβλέπω! Μα είναι  φανταστικό, είναι  Αριστούργημα (για να δανειστώ τις ίδιες λέξεις με τον διαμεσολαβητή μας).

Το λινκ από το οποίο μπορείτε να χαρείτε τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΑΣ ΡΗΓΑΣ 2018 βρίσκεται παρακάτω.

Μπορούμε να παρακολουθήσουμε τη γιορτή χωρίς να κατεβάσουμε το αρχείο όμως ο φωτογράφος μας συμβουλεύει.  Όποιος θελήσει να το απολαύσει να το παρακολουθήσει αφού το κατεβάσει. Δηλαδή να το δει από το αρχείο που κατέβασε στον υπολογιστή του γιατί έτσι η ποιότητα της εικόνας είναι ακόμη καλύτερη! Το αρχείο είναι μεγάλο (2,9 GB) οπότε θέλει χρόνο όμως δε θέλει κόπο… Το πατάς και το αφήνεις να κατεβαίνει…

https://drive.google.com/file/d/1iyft8wuIZpxYl03t-KZWcitZR5ITZG45/view?fbclid=IwAR14KYbqEklNkIDgCTS3ZHJe5fKn4AqTts7lPdujBSEoU86Lwrr-ijrwRNo

print

Written by