ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Α. ΧΑΤΖΗΔΗΜΟΥ – ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2018

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΑΣ ΡΗΓΑΣ δεν μπορεί να ξεχαστεί. Αφενός μεν γιατί οι εικόνες όσων έζησαν τη γιορτή είναι τόσο έντονες που δύσκολα θα ξεχαστούν. Αφετέρου η τεχνολογία και το μεράκι των ανθρώπων που εθελοντικά στηρίζουν το σύλλογο δεν το επιτρέπουν.

Στο πρώτο άρθρο που αναφέρεται στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή περάσαμε λίγες αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες μαζί με λίγα στοιχεία από εκείνα που μας εντυπωσίασαν.

Στο δεύτερο άρθρο, απολαύσαμε το καταπληκτικό Βίντεο του κ. Παντελή Καρανίκα  το οποίο δίνει «ζωή» στην όλη εικόνα της γιορτής.   Δίνει την ευκαιρία,  κυρίως σε όσους είτε απουσίαζαν είτε δεν μπόρεσαν να έχουν πλήρη εικόνα από κοντά της προσπάθειας και της αγωνίας των μικρών μας αθλητών, στα ποιήματα, τα τραγούδια και τα θεατρικά, να «αφουγκραστούν» τα της γιορτής.

Και έρχεται η Τρίτη αναφορά στην ίδια γιορτή, με φωτογραφίες που τράβηξε ο έτερος μόνιμος υποστηρικτής του συλλόγου κ. Ανδρέας Χατζηδήμου. Στις φωτογραφίες  θα βρείτε τα παιδιά που συμμετείχαν στα δρώμενα, αλλά και στις διάφορες φάσεις της όλης γιορτής.  Τις φωτογραφίες από τη ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2018 θα τις βρείτε ΕΔΩ.

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στην προετοιμασία αλλά και στην επιτυχία της Γιορτής των Χριστουγέννων 2018.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΚΑΙ

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 2019

print

Written by