ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΔΕΥΤΕΡΑ 28.1.2019 – ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ δεν είναι μόνον Αθλητικός σύλλογος, είναι «ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΕΝΑΣ ΣΚΟΠΟΣ ….»,  που για να τον πετύχεις  θα πρέπει να «ασκηθείς» σε πολλές δεξιότητες.
Στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ στοχεύουμε στο «καλός κἀγαθός» (αυτός που συνδυάζει το σωματικό κάλλος με την ηθική τελειότητα). Μας ενδιαφέρει και προσπαθούμε να εκπαιδεύουμε τους αθλητές μας σε όλες τις  «πτυχές» ενός ολοκληρωμένου ατόμου.
Επαινούμε την κάθε προσπάθεια των αθλητών μας και βραβεύουμε τη διάκρισή τους  στον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, στα ΓΡΑΜΜΑΤΑ αλλά και σε κάθε πτυχή της συνύπαρξής τους  με τους συνανθρώπους τους.

Α)  ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ
Το κριτήριο για την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ (για το 2018) θα το καθορίσει το Δ.Σ. του συλλόγου στην προσεχή συνεδρίασή του (Παρασκευή 18.1.19) και τα ονόματα των αθλητών που θα βραβευτούν για την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ στο 2018 θα ανακοινωθούν αμέσως μετά.

Β)  ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
Καλούνται οι αθλητές/τριες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ  που «Αρίστευσαν» στο σχολικό έτος (2017-2018) (μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου ή και πρωτοετείς φοιτητές) να ενημερώσουν ΑΜΕΣΑ το σύλλογο.

ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ
Τάξεις του Γυμνασίου: ΑΡΙΣΤΑ
= Γενικός προαγωγής πάνω από 18 ½
Διευκρινίζουμε ότι όσοι είναι τώρα Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ και θα βγάλουν ΑΡΙΣΤΑ (πάνω από 18,5 στο «1ο τετράμηνο»), θα βραβευτούν όλοι μαζί σε άλλη εκδήλωση (τον Μάρτιο ή Απρίλιο).
Τάξεις Λυκείου: ΑΡΙΣΤΑ = Γενικός πάνω από 18,1).
Τριτοβάθμια εκπαίδευση: Όσοι πέρασαν στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση τη χρονιά που μας πέρασε.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ- ΜΕΧΡΙ Δευτέρα 21.1.18
Θα περιμένουμε τη δήλωση των «ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ» μέχρι και την προπόνηση της Δευτέρας 21.1.18 (πρέπει να ετοιμάσουμε ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ και  να παραγγείλουμε τα δωράκια σας).
Η ενημέρωση μπορεί να γίνει προφορικά, τηλεφωνικά (στους προπονητές σας) ή  με e-mail στον κ. Κατσίκα fotkatsi@phed.auth.gr   ώστε να ξέρουμε για πόσα παιδιά να ετοιμάσουμε ΒΡΑΒΕΙΑ.
Σε δευτέρα φάση, για το τυπικό μέρος,  μας φέρνετε (ή μας στέλνετε με ε-μαιλ) και φωτοτυπία του Απολυτηρίου ή του Ελέγχου με τον Γενικό βαθμό προαγωγής.

print

Written by