Γ.Σ. ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΕΚΛΟΓΕΣ – ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Προς τα Ενεργά Μέλη του ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Αγαπητοί μου, γεια σας.

Με την παρέλευση της καταληκτικής ημερομηνίας  για την υποβολή υποψηφιοτήτων  για το Δ.Σ. και την Ε.Ε. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (που ήταν μέχρι το Σάββατο 2.3.19 ώρα 14:00), σας ενημερώνουμε για τη Γ.Σ. και τις εκλογές.

Η Γενική Συνέλευση θα γίνει οριστικά την  ΔΕΥΤΕΡΑ 4.3.2019 ώρα 19:30 στην Αίθουσα Τύπου 1ος όροφος του Κτηρίου Διοίκησης του Καυτανζογλείου Σταδίου, ανεξαρτήτως παρόντων μελών (είναι η 2η ημέρα).

Σας κοινοποιούμε ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ των εκλογών 4.3.2019.
Το ενιαίο ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από  τα Ενεργά μέλη που δέχτηκαν ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ (να είναι υποψήφιοι) στην επάνδρωση των Διοικητικών Οργάνων του συλλόγου (Δ.Σ. και Ε.Ε.) για την διετία 2019-2021.

Σας κοινοποιούμε τη λίστα με τα 51 ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Μόνον τα Ενεργά Μέλη που ήδη έκαναν αίτηση προς το Δ.Σ.  και αναφέρονται στην επισυναπτόμενη λίστα, έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν, εφόσον τακτοποιηθούν οικονομικά και για το τρέχον έτος 2019. (Η ετήσια συνδρομή είναι 10 ευρώ και μπορεί να πληρωθεί και την ημέρα της Γ.Σ.).

Οι προπονήσεις για όλα τα γκρουπ θα σταματήσουν 15 λεπτά νωρίτερα και τα παιδιά με τους προπονητές θα περάσουν από την αίθουσα που θα γίνεται η Γ.Σ. ώστε, αφενός μεν τα παιδιά να συναντηθούν με τους γονείς τους και αφετέρου οι προπονητές που είναι ενεργά μέλη να ψηφίσουν.

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί από τις 20:00 μέχρι τις 21:00.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ
Στην Γενική συνέλευση είναι ευπρόσδεκτα όλα τα «Μέλη» (γονείς, κηδεμόνες και φίλοι) που έχουν τα παιδιά τους στο σύλλογο.  Όσοι γονείς, κηδεμόνες ή φίλοι, επιθυμούν να γίνουν Ενεργά Μέλη (να έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι -για την επόμενη φορά-)  θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική Αίτηση εγγραφής Ενεργού Μέλους.
Η παρουσία των γονέων και κηδεμόνων στα κοινά του συλλόγου φανερώνει  το ενδιαφέρον τους για τη λειτουργία του. Το «Συν Αθηνά και χείρα κίνει» θα πρέπει να διέπει τη σχέση των γονέων με τη «φιλοσοφία» του συλλόγου,  για το καλό των παιδιών «μας».

Να είστε καλά
Για τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ
Φώτιος Κατσίκας  (Τεχνικός Δ/της)

print

Written by