ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.3.19 Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΑΦΕΝΤΟΥΛΙΔΗ

Ο κ. Αλέξανδρος Αφεντουλίδης, ο αθλητής του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που διακρίνεται σε προσπάθειες αντοχής –ασύλληπτες- για τις δυνατότητες του ανθρωπίνου σώματος,  θα είναι ο επίσημος καλεσμένος μας  στη  βράβευση των Αριστούχων  μαθητών της Α Γυμνασίου που είναι και αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Είναι η δύναμη της ψυχής, που υποτάσσει το ανθρώπινο σώμα και φτάνει σε καταπληκτικά επιτεύγματα, που διακρίνει τον κ. Αφεντουλίδη. Τελευταία, συμμετείχε  σε αγώνα 1000 μιλίων όπου κατάφερε να διανύσει 1411 χιλιόμετρα και μάλιστα να περάσει τα 1000 χιλιόμετρα σε χρόνο ΡΕΚΟΡ για Έλληνα αθλητή!

 

Οι αθλητές-μαθητές της Α Γυμνασίου που θα βραβευτούν είναι: (με αλφαβητική σειρά)

ΔΟΥΚΑΚΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΑ,

ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΒΙΚΤΩΡ,

ΛΟΥΒΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΜΑΝΤΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,

ΜΠΑΤΣΑΚΙΔΟΥ ΟΛΓΑ, ΝΤΟΥΓΚΟΥ ΒΕΑΤΡΙΚΗ-ΚΑΛΥΨΩ,

ΣΠΗΛΙΟΥ ΜΕΛΙΝΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ, ΧΑΝΤΖΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ.

Εάν υπάρχει και άλλος αθλητής που Αρίστευσε (και  είτε δεν μας ενημέρωσε, είτε μας ενημέρωσε και δεν βρίσκεται στην παραπάνω λίστα) δεν έχει παρά να μας ενημερώσει (τον προπονητή του ή τον κ. Κατσίκα) για να τον συμπεριλάβουμε στους αθλητές που θα βραβεύσουμε.

Η Βράβευση θα γίνει  την Παρασκευή 29.3.19 ώρα 20:30 στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ στο Καυτανζόγλειο με την παρουσία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και όσων γονέων επιθυμούν αν παραβρεθούν στη σεμνή μας τελετή.

Παρακαλούμε ιδιαίτερα τον κ. Κούτρα Ιωάννη τέως Αντιπρόεδρο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ να παραβρεθεί στη μικρή μας τελετή μαζί με τον φίλο του, κ. Αφεντουλίδη.

Στους Αριστούχους Θα δοθούν Αναμνηστικά Διπλώματα και μαθητικά δώρα από μέλη του Δ.Σ. και τον κ. Αλέξανδρο Αφεντουλίδη.

print

Written by