Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΚΑΙ Η  ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ

Με μπροστάρη τον Γενικό Γραμματέα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Καρματζόγλου Σταύρο και συνοδοιπόρους γονείς και κηδεμόνες, τόσο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ όσο και πολλών άλλων συλλόγων, αναδεικνύεται το θέμα επαναλειτουργίας του Κυλικείου στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ “ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ”

Ο κ. Γενικός Γραμματέας, Καρματζόγλου Σταύρος το πήρε προσωπικά.
Για την ενημέρωσή σας Φ. Κατσίκας

Το έγγραφο του Γ.Γ. κ. Στάυρου Καρματζόγλου.
Επαναλειτουργία του ΣΤΑΔΙΟΥ Καρματζόγλου.

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Markopoulos Charilaos
Μπράβο στο Σταύρο για την πρωτοβουλία του! Μαζί του εφόσον χρειαστεί να το ζητήσουμε πιο επίμονα και δραστικά. Χαρίλαος

Tachos Vasileios
Εξαιρετικός. Μαζί σου. Με εκτίμηση Τάχος Βασίλειος

Lampropoulos Fotios
Μπράβο Σταύρε!!! Επιτέλους μια ‘’επίσημη φωνή’’ από ένα Σύλλογο που ενδιαφέρεται για όλα , ακόμη και για πράγματα αυτονόητα της Διοίκησης του Καυταντζογλείου Σταδίου. Το κυλικείου του Σταδίου πέρα από τις όποιες οικονομικές δραστηριότητες ή και τις παρατυπίες του, επιτελεί νομίζω και κοινωνικό έργο  προς τους αθλούμενους , τους συνοδούς & τους προπονητές που πρέπει να παρευρίσκονται στο  χώρο.
Η παρατεταμένη διακοπή της λειτουργίας του δίνει μια εικόνα εγκατάλειψης και αποδιοργάνωσης του χώρου και νομίζω ότι θα έχει επιπτώσεις και στην ομαλή λειτουργία των διαφόρων Αθλητικών Συλλόγων.
Καλή σας μέρα
Φώτης Λαμπρόπουλος

Politis Maurice
Εξαιρετική πρωτοβουλία αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα γίνει απολύτως τίποτα μια και πρέπει πρώτα να κάνουν διαγωνισμό. Εδώ αξίζει να δει κανείς *γιατί* φτάσαμε να μην υπάρχει ενδιαφέρον για την λειτουργία του κυλικείου. Έστειλα και στον ΣΔΥΘ την επιστολή για να προσθέσουν και από το σύλλογο μια ακόμα φωνή στην προσπάθεια.
χαιρετισμούς,
Μαυρίκιος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ (ΚΑΝΤΙΝΑ)

Passas Emmanouil
Αγαπητοι συνοδοιποροι.Καταρχην συγχαρητηρια για την πρωτοβουλια του συλλογου μας . Ειναι αποριας αξιο πως αλλοι συλλογοι «μεγαλυτερου βεληνεκους» ( φαινεται τελικα οτι μεγαλος συλλογος ειναι αυτος που ειναι πρωτοπορος και αναλαμβανει πρωτοβουλιες) δεν  εθεσαν το ζητημα αυτο στην διοικηση του γηπεδου.
Επειδη ειμαι πεπεισμενος οτι θα καθυστερησει χρονικα η επαναλειτουργια του κυλικειου μπορουμε να προτεινουμε στην διοικηση την συνεργασια της ισως με καποια κινητη μοναδα «καντινα» προσωρινα μεχρι την επαναλειτουργια του. Πολλοι ελευθεροι επαγγελματιες θα ηταν προθυμοι να εξυπηρετησουν τις αναγκες του αθλουμενου και μη κοσμου που κατακλιζουν καθημερινα το γηπεδο.
Ευχαριστω
Πασσας Μανος

Μανώλη μου, κάναμε πρόταση και για το Παρκινγκ … για το  κάλυμμα του επί κοντώ και τόσα άλλα … από πέρυσι, (πριν από λίγο ξανακάναμε για το κάλυμμα και τον στυλοβάτη του επί κοντώ -έξω-, που όπου να είναι θα μας αφήσει…),  είδες κάτι να γίνεται από όλα αυτά;

Α!  στο διάδρομο που οδηγεί στην αίθουσα του επί κοντώ περάστηκαν καμιά δεκαριά λάμπες (αφού είχαν μείνει μόνο δύο, είχαν καεί και αυτές και τις πλήρωσε και τις άλλαξε ο Γιάννης Χατζηλαζαρίδης). Ε!

Tachos Vasileios
Ερώτηση: Γνωρίζει κάνεις εάν το στάδιο μέσα από το “ενοίκιο” που πληρώνουν οι ομάδες για τη φιλοξενία και μέσω αυτών και εμείς, έχει κάποια υποχρέωση να παράσχει κάποια βασικά όπως π.χ. ένα αξιοπρεπές κυλικείο;
Ευχαριστώ.
Με εκτίμηση Τάχος Βασίλειος

print

Written by