ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΠ-ΠΚ/Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 20.4.19

Με 25 αθλητές και άλλους τόσους γονείς, που αντιμετώπισαν τη βροχή με «κατασκευές», συμμετείχε ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ στο διασυλλογικό πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚ/Α.

Αθλητές, προπονητές, κριτές και γονείς ταλαιπωρήθηκαν από το ξέσπασμα του καιρού που σε κάποια στιγμή μας έκανε όλους «λούτσα», με αποτέλεσμα το επί κοντώ των Κοριτσιών να τελειώσει στο κλειστό. Το σκέπασμα του στρώματος και η μεταφορά όλου του εξοπλισμού (κοντάρια και προσωπικά είδη)  των 16 κοριτσιών που αγωνίστηκαν στο επί κοντώ μέσα στη βροχή είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν όλοι μούσκεμα. Ακόμη και οι γονείς που βοήθησαν  στο σκέπασμα έγινα μούσκεμα, αλλά το χάρηκαν!

Στο κλειστό έγινε και το επί κοντώ αγοριών αφού η βροχή είχε ως αποτέλεσμα να κάνει το αγώνισμα επικίνδυνο, κυρίως λόγω της ολισθηρότητας της βαλβίδας αλλά και του μικρού της ηλικίας των αγωνιζομένων.

Τα υπόλοιπα αγωνίσματα διεξήχθησαν με μια μικρή καθυστέρηση. Όπως και να έχει τα διασυλλογικά έγιναν κουραστικά κυρίως για τα παιδιά που κάνουν και δεύτερο αγώνισμα π.χ. σκυτάλες και είναι υποχρεωμένα να έρθουν νωρίς για το 1ο αγώνισμα και να περιμένουν 4-5 ώρες για τις σκυτάλες! Όμως το ίδιο συμβαίνει και με τους προπονητές και τους παράγοντες των συλλόγων που είναι υποχρεωμένοι να έρχονται πρώτοι και να φεύγουν τελευταίοι.

Πολύ καλά τα πήγαν οι σκυταλοδρομίες τόσο των αγοριών όσο και των κοριτσιών στην 4Χ80. Στόχος των παραπάνω ομάδων το όριο του Πανελληνίου πρωταθλήματος (είναι πολύ κοντά) που θα δώσει το εισιτήριο για τη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚ/Α της Καβάλας.

ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ ΣΥΛΛΟΓΟΥ από την ομάδα 4Χ80 των αγοριών ΠΠ/Α αποτελούμενη από τους: ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Γ., ΔΑΓΚΛΗ Γ., ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛΙΔΗ- ΝΤΕ Δ.-Φ., και  ΣΑΛΩΝΗ Β., που με 39”32 κατέρριψαν το 39”50 που είχαν από το Πανελλήνιο του 2018 στην Καβάλα.

ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ ΣΥΛΛΟΓΟΥ και από την ομάδα 4Χ80 των ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ  (ΠΚ/Α) αποτελούμενη από τις: ΝΤΟΥΓΚΟΥ Β.-Κ., ΤΟΡΟΥΝΙΔΗ ΔΑΦ., ΤΟΡΟΥΝΙΔΗ ΔΑΝ., ΠΑΝΤΑΚΙΔΟΥ Μ., που με 44”45 κατέρριψαν  το 44”95 που  κρατούσε από το 2013.

Μια ανάσα και από το ρεκόρ των 1000μ. ΠΠ/Β που κατέχει ο Μπαλίδης Θ. με 3΄30” 11 από το 2016 έφτασε και ο ΦΑΡΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ που με 3’ 30΄΄97 έτρεξε το πρώτο του 1000ρι. Στη φωτογραφία ο Κωνσταντίνος με τους προπονητές, κ. Λάζαρο Τοσίδη (Χρόνια πολλά κ. Λάζαρε) και κ. Νίκο Βαλσαμίδη.

Πολύ καλά τα πήγαν γενικά ΟΛΟΙ όσοι αγωνίστηκαν… ακόμη και αυτοί που δεν ικανοποιήθηκαν από την επίδοσή τους… Μικρό το κακό! την επόμενη φορά η προσπάθεια πρέπει να γίνει με περισσότερη “υποδομή” και σοβαρότητα.

Οι απουσίες των αθλητών από τους αγώνες, μερικές φορές χωρίς ειδοποίηση ή με ειδοποίηση της τελευταίας στιγμής, δημιουργούν ανυπέρβλητα προβλήματα στους συλλόγους κυρίως στις σκυταλοδρομίες. Τονίζουμε για μια ακόμη φορά ότι, οι αγώνες είναι η φυσική συνέπεια και το ζητούμενο των προπονήσεων και της παρουσίας των αθλητών στους ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ συλλόγους. Όσοι την ημέρα των αγώνων … έχουν δουλειά, δεν βλέπουν σωστά την συμμετοχή τους στους αθλητικούς συλλόγους.

Συγχαίρουμε ΟΛΟΥΣ τους αθλητές και τις αθλήτριες που αγωνίστηκαν, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Όσοι δε κατάφεραν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους ή με την παρουσία τους βοήθησαν και βαθμολογικά τους συλλόγους τους,  δικαιούνται ένα μεγάλο μπράβο.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ (Σάββατο 4.5.19) ΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ Α/Γ

Επόμενο διασυλλογικό πρωτάθλημα αυτό των (Α/Γ)  το Σάββατο 4.5.19 μετά το ΠΑΣΧΑ όπου δικαίωμα να αγωνιστούν έχουν όσοι/ες γεννήθηκαν το 2003 και νωρίτερα.
ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ (βλέπετε ανακοίνωση, που θα ακολουθήσει,  για τις ημέρες και ώρες προπόνησης, για τις γιορτές του ΠΑΣΧΑ).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ Κ 16 ΠΠΑ΄ – ΠΚΑ΄

print

Written by