ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΤΙΚΟ (2o) ΤΕΤΡΑΘΛΟ ΤΩΝ ΠΠ-ΠΚ/Β (2006-2007)

Το Σάββατο 11.5.19 θα γίνει το 2ο Τέτραθλο (το ΑΛΤΙΚΟ) που περιλαμβάνει τα αγωνίσματα: [Μήκος, Ύψος, Σφαίρα, 60μ. Εμπόδια].
Με σημείο αναφοράς το δρόμο των 60μ με εμπόδια, που είναι «ειδικό» αγώνισμα και στο οποίο καλούνται να συμμετάσχουν όλοι οι ΠΠ/ΠΚ-Β, οι προπονητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ τροποποιούν το πρόγραμμά τους με στόχο το «καλύτερο αποτέλεσμα». «Το καλύτερο αποτέλεσμα» μεταφράζεται ως: «Συμμετοχή χωρίς τραυματισμό».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
Ο κ. Νίκος Βαλσαμίδης ανακοινώνει για τους αθλητές του, ότι η προπόνηση της Τετάρτης 8.5.19 θα γίνει και αυτή στο Καυτανζόγλειο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΕΜΠΟΔΙΩΝ

Για όσους τρέχουν πατώντας στις φτέρνες. Παύλε, Δάφνη, Αλεξάνδρα … ακούει κανείς;

Για τις τελευταίες τρεις προπονήσεις (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή) οι αθλητές που θα αγωνιστούν (2006 και 2007) χωρίζονται σε γκρουπ και περνούν εκ περιτροπής από όλα τα αγωνίσματα (Ύψος, Σφαίρα, Μήκος).
Ειδικά για τα εμπόδια, η πρώτη προπόνηση γίνεται στις κανονικές αποστάσεις και το κανονικό ύψος 76 εκ. με πλαστικά εμπόδια, σε μια προσπάθεια ανίχνευσης των αθλητών που μπορούν να αγωνιστούν χωρίς τον κίνδυνο τραυματισμού. Στην 2η προπόνηση θα περάσουν κανονικά εμπόδια.

ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ 60Μ ΕΜΠΟΔΙΑ.

 Ειδικά για τα 60μ με εμπόδια, θα ισχύσουν τα εξής:

ΕΓΚΡΙΣΗ των προπονητών για τη συμμετοχή στα 60μ εμπόδια.
α) Όσα παιδιά φτάσουν σε επίπεδο να μπορούν να περάσουν τα 6 εμπόδια με ασφάλεια (ανεξαρτήτως επίδοσης), θα τους επιτραπεί να συμμετάσχουν στο αγώνισμα.
β)  Όμως,  ακόμη και τα παιδιά που έχουν την έγκριση, αν το θελήσουν (για τον οποιοδήποτε λόγο) ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ στα εμπόδια. Φυσικά, αν δεν τρέξουν, δεν θα βαθμολογηθούν σε αυτό το αγώνισμα (μικρό το κακό).

ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΡΙΣΗ των προπονητών για τη συμμετοχή στα 60μ εμπόδια.
Τα παιδιά που δεν πρόλαβαν να εξοικειωθούν με το “ειδικό αγώνισμα” και που οι προπονητές κρίνουν ότι «δεν είναι έτοιμα» (για τον οποιοδήποτε λόγο) … δεν θα αγωνιστούν στα εμπόδια. [Θα παρουσιαστούν στην εκκίνηση, για να δικαιούνται να αγωνιστούν στα επόμενα αγωνίσματα, αλλά δεν θα τρέξουν στα 60μ. με εμπόδια].

Στόχος αυτών των αγώνων είναι να χαρούμε τη συμμετοχή μας ΧΩΡΙΣ το άγχος της συμμετοχής σε αγωνίσματα που απαιτούν ειδική προετοιμασία και που για τον οποιοδήποτε λόγο δεν εξασφαλίσαμε. Ένα από τα αγωνίσματα που απαιτούν ειδική προετοιμασία είναι και τα εμπόδια.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ

print

Written by