9.6.19 «ΠΑΙΖΩ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ» – ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ  9.6.2019

 ΑΓΩΝΕΣ «ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ 2019»

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ: Το κάθε παιδί να έχει εξεταστεί από γιατρό και να έχει άδεια συμμετοχής στο μάθημα της Γυμναστικής.

ΤΟΠΟΣ: Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης (Βοηθητικό Στάδιο). Είσοδος στο παρκινγκ του Σταδίου από την Γ’  Σεπτεμβρίου (Δίπλα από το Ολυμπιακό Μουσείο).

ΤΙ ΦΟΡΑΩ:  Αθλητικά παπούτσια, αθλητική περιβολή  (σορτσάκι, φανελάκι, καπέλο).

ΤΙ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ:  Ένα τσαντάκι στο οποίο θα έχω: Ένα 2ο μπλουζάκι να αλλάξω αν ιδρώσω, μία φόρμα  ή ένα ζακετάκι για την περίπτωση που μας χαλάσει ο καιρός, το καπέλο αν δεν έχει ήλιο, ένα μπουκαλάκι νερό.

ΩΡΑ ΑΦΙΞΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ:  Το αργότερο 13:00 στο βοηθητικό του Καυτανζογλείου (θα πρέπει να οργανωθούμε). Έχουμε κάποια δώρα τα οποία θα δώσουμε τους συμμετέχοντες –με κλήρωση- οπότε το κάθε παιδί ή ο συνοδός του, θα πρέπει να συμπληρώσει ένα χαρτάκι με τα στοιχεία του  το οποίο θα ρίξει στην κληρωτίδα  για να συμμετέχει στην κλήρωση και να διεκδικήσει ΤΑ ΔΩΡΑ. (Το πρώτο δώρο μας είναι ένα ποδήλατο).

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : Η εκδήλωση ξεκινάει στις 13:30 (Δυο λόγια στα παιδιά -οι κανόνες του παιχνιδιού-  προθέρμανση, προκαταρκτικές ασκήσεις ρυθμού και σταδιακά και μεθοδικά συνεχίζουμε το παιχνίδι και αρχίζουμε να «πετάμε».

ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ της εκδήλωσης 15:00. (Με τις απονομές σε όλους τους συμμετέχοντες αλλά και χωριστά στους νικητές, την κλήρωση του Δώρου (ποδήλατο), κ.λ.π. βάλτε στο πρόγραμμά σας και 30 λεπτά ακόμη για να είστε σίγουροι).
Φυσικά μπορείτε να μείνετε όσο θέλετε για να παρακολουθήσετε την επόμενη φάση του αγωνίσματος όπου στις 15:00-16:30 -στον ίδιο χώρο- θα αγωνιστούν παιδιά, γεννημένα το 2006-2007 που ασχολούνται με το αγώνισμα σε οργανωμένους αθλητικούς συλλόγους, σε έναν αγώνα επίδειξης.
Από τις  17:00 θα αρχίσει και το επίσημο πρόγραμμα των αγώνων το οποίο αξίζει να παρακολουθήσετε.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ «ΠΑΙΖΩ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ»: Να μυηθούν τα παιδιά σε ένα νέο κινησιολόγιο που θα τα βοηθήσει να γνωρίσουν το άλμα επί κοντώ -σε παιγνιώδη μορφή- με ευχάριστες ασκήσεις, εύκολα και προ παντός  ακίνδυνα. Εμπειρία που δύσκολα θα αποκτήσουν σε μη οργανωμένα εκπαιδευτήρια-γυμναστήρια λόγω της ιδιαιτερότητας του αγωνίσματος.

Σημ.:   Παρακαλούμε να ενημερώνεστε από την ηλεκτρονική σελίδα μας www.asrigas.gr στην οποία θα περνάμε το οτιδήποτε έχει σχέση με τους αγώνες «ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ 2019».

Για οποιαδήποτε ερώτηση – πληροφορία σχετική με τους αγώνες ή τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ, απευθυνθείτε είτε στο fotkatsi@phed.auth.gr είτε στο κινητό 6932626625.

print

Written by