ΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ “Ρ.Ε. 2019” ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Έχουμε πολλές ημέρες που ο καθένας χωριστά και όλοι μαζί φορτωθήκαμε «καθήκοντα». Αύριο θα γίνει μία προσπάθεια να υλοποιηθούν όλα τα σενάρια τα οποία δουλέψαμε και θέλουμε να παρουσιάσουμε στη «ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΛΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ».

Είμαστε ευτυχείς, γιατί δεν κάνουμε κάτι αγγαρεία, θέλουμε και το κάνουμε και όσο και να μας «κουράζει» εμείς το εκλαμβάνουμε  σαν να  «γυμναζόμαστε», αυτή είναι η προπόνησή μας!

Ο δεύτερος λόγος που μας κάνει να είμαστε ακόμη πιο χαρούμενοι είναι ότι ή καταφέραμε και κερδίσαμε την εκτίμηση των αληθινών προσπαθειών μας από τους γονείς ή είμαστε πολύ τυχεροί γιατί στην οικογένεια του ΡΗΓΑ υπάρχουν γονείς και κηδεμόνες που κάνουν πολύ περισσότερα πράγματα ακόμη και από εκείνους που θα έπρεπε.

Η απάντηση σε όλα αυτά ακούει στο όνομα ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ.  Έχουμε  φίλους και γονείς ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ που θα ζήλευαν ακόμη και τα Εθελοντικά Σωματεία – Ιδρύματα.

 Γιαυτό ξεκινάω πρώτα από τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ:

“ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ” ΣΤΟΥ ΠΑΤΣΟΥΚΑΚΗ
Ως ένα ελάχιστο δείγμα εκτίμησης και ευγνωμοσύνης προς τους εθελοντές, ανακοινώνεται ότι με τη λήξη των αγώνων, αφού κάποιοι θα είμαστε πολλές ώρες στο Στάδιο, όσοι μείνουμε μέχρι το τέλος πηγαίνουμε όλοι πακέτο «στο Πατσουκάκη» για μία κρύα μπύρα και μερικά σουβλάκια.

ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ
Την ΤΕΤΑΡΤΗ 12.6.19 ΘΑ γίνει η καθιερωμένη ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ με πολλά παιχνίδια, αγώνες και ξεχωριστά «δρώμενα».

ΗΜΕΡΑ ΜΠΑΝΙΟΥ ΜΕ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΚΑΙ ΤΥΡΟΠΙΤΑ
Πριν αρχίσουν οι αγώνες για την επίτευξη των ορίων (Λιτόχωρο και όπου αλλού έχει αγώνες) όλοι οι συμμετέχοντες στην αγωνιστική ομάδα να ετοιμάζεστε για ημέρα ΜΠΑΝΙΟΥ με το καθιερωμένο κόψιμο του καρπουζιού. Δυστυχώς θα τη βγάλουμε με τυρόπιτες και καρπούζι κάπου στην Επανομή (στον ποταμό). Να ετοιμάζεστε και μετά τους αγώνες θα καθορίσουμε την ημερομηνία του ΜΠΑΝΙΟΥ. Εννοείται ότι στην παρέα χωράνε όλοι οι καλοί (γονείς κηδεμόνες, μικροί μεγάλοι και όμορφοι, γιατί άσχημους δεν έχουμε). Εάν υπάρχει μεγάλη προσέλευση ίσως θα χρειαστούμε και κανέναν γονιό να βοηθήσει στην μεταφορά και θα του δώσουμε το μεγαλύτερο κομμάτι καρπουζιού. (Δεχόμαστε και προτάσεις, για το που να πάμε! Αν κάποιος είναι σε κάποια παραλία κάπου κοντά και κρίνει ότι είναι καλά να περάσουμε 3-4 ώρες παίζοντας με τη θάλασσα, μας ενημερώνει.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ “ΟΙ ΑΧΩΝΕΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΙΜΜΕΝΟΙ/ΕΣ”.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ:
Αμέσως μετά τους αγώνες «ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ» που θέλοντας να Τιμήσουμε τον «ΡΗΓΑ ΜΑΣ» όπως του αξίζει, έχουμε στρέψει όλη μας την προσοχή στο να «χαρούμε τους αγώνες», θα ακολουθήσουν τα πλάνα των Πανελληνίων αγώνων και της συμμετοχής στα Ελληνικά «grand prix» αλλά και τους επώνυμους αγώνες ανά την Ελλάδα. Η συμμετοχή στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα θα είναι η επιβράβευση όσων μας δώσου το δικαίωμα να τους δηλώσουμε επειδή θα πιάσουν τα ΟΡΙΑ των Πανελληνίων αγώνων.  Τώρα ξυπνάμε και δείχνουμε τα δόντια μας (ξέρουν αυτοί)!

Αμέσως μετά τους αγώνες θα περάσουμε συγκεντρωμένες όλες τις προκηρύξεις ώστε ο καθένας ανάλογα με την ηλικία του να δημιουργήσει χώρο για τη συμμετοχή του στους αγώνες.

Με την ευκαιρία περνάω και τις δύο τελευταίες Προκηρύξεις των Πανελληνίων αγώνων (ΠΠ-ΠΚ/Α που θα γίνουν στην ΚΑΒΑΛΑ, και (Α/Γ στην  πάτρα).

ΑΓΩΝΕΣ “ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ 2019”
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ αύριο ΚΥΡΙΑΚΗ 9.6.19 έχουμε τους αγώνες που διοργανώνει ο σύλλογός μας – Η ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ- και η παρουσία όλων ακόμη και αν δεν μπορούν να αγωνιστούν είναι ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ «ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ. Μία φορά το χρόνο διοργανώνουμε αγώνες και γιορτάζουμε όσοι νιώθουν πραγματικά Μέλη της  Οικογένειας του ΡΗΓΑ δεν πάνε για Μπάνιο αυτή την ημέρα, υπάρχουν τόσες άλλες….

Το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ 2019» θα το βρείτε ΠΑΝΤΟΥ αλλά και ΕΔΩ .
Αύριο θα δούμε ποιοι είναι οι επισκέπτες στο σύλλογο και ποιοι πραγματικά νιώθουν ότι ανήκουν στην οικογένεια του ΡΗΓΑ. (Υπάρχουν και οι έκτακτες καταστάσεις που σίγουρα δικαιολογούνται).

print

Written by