ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ  Δ.Σ. – ΕΚΕΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ –ΙΟΥΝΙΟΣ 2019

Όλοι οι εμπλεκόμενοι σε κάθε αθλητικό ερασιτεχνικό σύλλογο ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ.

Προσφέρουν την αγάπη τους, στον αθλητισμό, στους μπόμπιρες,  στη δημιουργία των αυριανών «καλών κ’ αγαθών» πολιτών  και σε μύριες άλλες περιπτώσεις.

Γνώρισμα των ανθρώπων που πλαισιώνουν τους ερασιτεχνικούς συλλόγους είναι η ΑΓΑΠΗ τους γι’ αυτό που κάνουν. Από τα μέλη του Δ.Σ., τους προπονητές, μέχρι και τους παντός είδους εθελοντές βοηθούς της λειτουργίας εκάστου συλλόγου, το μόνο κίνητρο που τους κρατάει ενεργούς είναι το να νιώθουν ότι προσφέρουν και κάπου κάπου αυτή η προσφορά τους να αναγνωρίζεται ή τουλάχιστον να μην υποτιμάται.

Κανείς από τους εμπλεκόμενους στους ερασιτεχνικούς αθλητικούς συλλόγους δεν ζήτησε τεμενάδες ή ξεχωριστές τιμητικές διακρίσεις … μια λέξη, μια κίνηση, ένα λόγο που να δείχνει ότι εκτιμάται η όποια  τους προσφορά, είναι υπέρ αρκετά. Είναι τόσο «αρκετά» που φορτίζουν τις μπαταρίες τους και για τα επόμενα «τέρμινα».

Μια φορά στα τόσα χρόνια όλο και κάτι «άκομψο» συμβαίνει, είναι και αυτό μέρος του παιχνιδιού που έχει να κάνει με ανθρώπους με διαφορετικές φιλοσοφίες, κίνητρα, Αρχές και Αξίες που επέλεξαν και υπηρετούν στη ζωή τους.

Στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ καταφέραμε να δείξουμε την πραγματική μας αγάπη προς «το παιδί» με αποτέλεσμα γονείς και κηδεμόνες που έχουν τις ίδιες ευαισθησίες με «εμάς» να έρθουν κοντά, να επανδρώσουν το Δ.Σ. να βάλουν πλάτη και όλοι μαζί να κυλούμε «τον αραμπά» σχετικά εύκολα και προς κάθε κατεύθυνση (είτε στην ανηφόρα είτε στην κατηφόρα).

Όταν άνθρωποι με τις ίδιες ευαισθησίες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να φέρουν εις πέρας το οποιοδήποτε έργο, οι δεσμοί που σταδιακά αναπτύσσονται μεταξύ τους γίνονται ισχυροί … φτάνουν να εξομοιώνονται με τους “οικογενειακούς” δεσμούς.

Τέτοιοι δεσμοί διέπουν και το παρόν Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κάτι που περίτρανα φάνηκε στην προσπάθεια της διοργάνωσης των Αγώνων ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ. ΟΛΟΙ μηδενός εξαιρουμένου παρόντες με τα μανίκια ανασηκωμένα να φέρουμε σε πέρας την εκδήλωση Τιμής της Μνήμης του «ΡΗΓΑ» και παράλληλα να δώσουμε μιαν αγωνιστική ακόμη ευκαιρία, με πολλά ξεχωριστά μηνύματα, στα παιδιά όλου του κόσμου.

Στα δύσκολα ήμασταν ενωμένοι και ο ένας στήριζε τον άλλο, στα εύκολα (σε στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης) θα κάναμε πίσω;

Και μόνη η παρουσία του καθενός από τα μέλη του Δ.Σ. (με τους/τις  συντρόφους τους)  στην «παρέα», είναι ικανή να απογειώσει το κέφι και να μη θέλουμε να φύγουμε. Αυτό πάθαμε και προχθές. Ήταν όλα τόσο υπέροχα (μολονότι μας έλειπαν δύο «ακρογωνιαίοι λίθοι» της παρέας) που ακόμη ένα Δ.Σ. αυτό του Ιουνίου 2019  μπορεί να υπερηφανεύεται ότι ήταν από τα καλύτερα.

Κυρίες,  Κύριοι, όλους εσάς που ο καθένας με τον τρόπο του φωτίζει το μονοπάτι, στο οποίο ο σύλλογος οδηγεί τα παιδιά «μας», ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

Με ανυπομονησία περιμένουμε το επόμενο Δ.Σ. για να περάσουμε “καλά”. Με τόσα «αχώνευτα» όλο και κάτι θα συμβεί που θα προσπαθήσει να μας βγάλει από τον ομαλό δρόμο… όμως ό,τι και να είναι, το Δ.Σ. του Σεπτεμβρίου πήρε τη θέση του και μας περιμένει (γεροί να είμαστε), εκεί τα πάντα θα μπουν στο σωστό δρόμο.

Καλό καλοκαίρι με υγεία και οικογενειακή ευτυχία, σε όλον τον κόσμο.

print

Written by