ΜΕΤΑΛΛΙΟ Η ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΝΕΩΝ (Γ) ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Με σιγουριά και αυτοπεποίθηση αγωνίστηκε η Μαρκέλλα Θεοδωρίδου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΝΕΩΝ (Γ) στη Λάρισα. Ξεκινώντας από τα 3.60 που πέρασε με την πρώτη, πέρασε και το 3.70 με την πρώτη, ενώ είχε τρεις άκυρες στο 3.80. Στο 3.85 και πάνω συνέχιζαν τρεις αθλήτριες αλλά η μία δεν κατάφερε να περάσει το 3.85 με αποτέλεσμα η Μαρκέλλα να καταταγεί στην 3η θέση.
Μολονότι το 3.70 δεν ικανοποιεί τη Μαρκέλλα (έχει ρεκόρ 3.80), το ότι κατάφερε να πάρει το χάλκινο μετάλλιο από αθλήτριες που έχουν υψηλότερο ρεκόρ από την ίδια, σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος αγώνας έγινε με τόλμη, σύνεση  και αποφασιστικότητα.

Συγχαίρουμε την αθλήτρια μας Μαρκέλλα γιατί κάνοντας ένα σοβαρό αγώνα κατάφερε να φορέσει στο λαιμό της ένα μετάλλιο κάτι που με τα Ελληνικά δεδομένα είναι δύσκολο ειδικά στο άλμα επί κοντώ.

ΜΠΡΑΒΟ Μαρκέλλα, ξεκαθάρισες πολλά πράγματα…

Από την πλευρά των Νέων Ανδρών ο Ματέο Καμόλλι προσπάθησε, μολονότι όλη τη χρονιά απείχε των προπονήσεων λόγω εξετάσεων, πέρασε τα 4.00 και κατετάγη 11ος.

Ο Δημήτρης Μουρουδέλης αγωνίστηκε στον προκριματικό του άλματος σε Μήκος όπου επέτυχε 6.45 επίδοση που τον κατέταξε στην 17η θέση (εκτός 12αδας του Τελικού).

Ο Βασίλης Γιάγκου που είχε τη διαβεβαίωση από την Κύπρο ότι δηλώθηκε και ότι θα μπορούσε να αγωνιστεί εκτός συναγωνισμού, ως Κύπριος, δεν του επετράπη να αγωνιστεί αφού ποτέ δεν έφτασε στους διοργανωτές η δήλωσή του από την Κύπρο!

Θα επανέλθουμε με φωτογραφικό υλικό κ.α.

print

Written by