ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ Π/Κ – ΣΑΛΩΝΗΣ Β. 1.80 ΡΕΚΟΡ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΥΨΟΣ

Με 6 παίδες  και μία (1) Κορασίδα αγωνίστηκε ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων –Κορασίδων που έγινε την Πέμπτη και Παρασκευή 4-5 Ιουλίου 2019 στα Τρίκαλα. Από τους αθλητές που είχαν τα όρια και τη δυνατότητα να διακριθούν αλλά και να βοηθήσουν το σύλλογο δεν αγωνίστηκαν, οι Τριανταφύλλου Αθανάσιος και Σκλαβούνου Νεφέλη (για διαφορετικούς λόγους ο καθένας).

ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ Η ΔΙΚΑΙΩΜΑ :
Ντούρος Ιωάννης (2003)στο επί κοντώ όπου με 4.10 πέρασε στον Τελικό.

Στον Τελικό πέρασε και πάλι το 4.10 και πήγε στο 4.30 (άλλαξε κοντάρι) αλλά δεν κατάφερε να περάσει τον πήχη, οπότε με τα 4.10 που πέρασε με την 1η προσπάθεια, μοιράστηκε την 7η  θέση.

Σαλώνης Βασίλειος (2004) αγωνίστηκε στο άλμα σε Ύψος όπου με επίδοση 1.80 στον προκριματικό προκρίθηκε να αγωνιστεί στον Τελικό. Στον  Τελικό πέρασε και πάλι το 1.80 με τη 2η  προσπάθεια, επίδοση που τον κατέταξε στην 10η θέση. Το 1,80 αποτελεί ατομικό ρεκόρ αλλά και ρεκόρ του συλλόγου (ΠΠ-Α, Παίδων και Εφήβων).

Καραμάνης Απόστολος (2003) έτρεξε 200μ. σε 23”63 (επίδοση που αποτελεί ατομικό ρεκόρ) και η οποία τον κατέταξε στην 26η θέση σε 50 συμμετέχοντες.

4Χ100 Η ομάδα αποτελούμενη από τους : Χατζημιχαηλίδης (2004), Σαλώνης (2004), Μαλέας Στέφανος (2003), Καραμάνης (2003), με ένα λαθάκι στην αλλαγή, πέτυχε 46” 20 και κατετάγη στη 23η θέση. Το σίγουρο είναι ότι έχουν στα πόδια τους καλύτερη επίδοση η οποία θα βγει ίσως στον επόμενο ή μεθεπόμενο αγώνα.

ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΟΡΙΟ

Από τους μικρούς των ατομικών αγωνισμάτων, που τους δηλώσαμε χωρίς το όριο για να αποκτήσουν εμπειρίες:

Χατζημιχαηλίδης Δανιήλ Φίλιππος (2004) έτρεξε 100 μέτρα όπου επέτυχε 12”12 επίδοση που αποτελεί ατομική επίδοση.

Ο Παπαγεωργίου Γεώργιος αγωνίστηκε στον προκριματικό του επί κοντώ, όπου με επίδοση 3.30 κατετάγη 15ος (και βαθμολογήθηκε με 1 βαθμό).

Η Παντακίδου Μαρία πέρασε το 2.80 στον προκριματικό επίδοση που δεν της επέτρεψε να αγωνιστεί τον Τελικό.  Γεγονός είναι ότι χωρίς την εμπειρία από μεγάλους αγώνες, δύσκολα βγάζει ο κάθε αθλητής στο προσκήνιο (στην προπόνηση αλλά και στον επόμενο αγώνα) τα προσόντα που έχει.

Ευχαριστούμε την κ. Κούμπου-Γριζανίτη Βίκυ (παλαιά αθλήτρια επί κοντώ του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και Κριτή του αγωνίσματος), για τη συμπαράσταση και τη βοήθεια σε διάφορες φάσεις του πρωταθλήματος  (π.χ. υπόθεση ακύρωσης του 2ου άλματος στο 1.85 του Σαλώνη Β.).

Ευελπιστούμε ότι με άλλον αέρα και μυαλά θα προσέλθουν στις προπονήσεις αλλά και στον επόμενο αγώνα που είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των ΠΠ-ΠΚ/Α που θα γίνει στην Καβάλα  στις 13-14/7/2019.

Η συμπαράσταση του Προέδρου κ. Μουρουδέλη Σωτηρίου αλλά και του Ταμία του συλλόγου κ. Παντακίδη (που συνόδεψε την Μαρία) ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Από προπονητικό δυναμικό παρόντες όλοι οι προπονητές του αγωνιστικού Τμήματος αφού στους συνοδούς της αποστολής κ.κ. Κατσίκα Φ Τοσίδη Λάζαρο  και Γκοτζαμάνη Σοφία προστέθηκαν οι κ.κ. Χατζιόπουλος Κοσμάς και Βαλσαμίδης Νικόλαος που ταξίδεψαν ) πρωί της Παρασκευής) ειδικά για να δώσουν τις προπονητικές τους συμβουλές στους αθλητές τους.

Τα αποτελέσματα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Π/Κ των δύο ημερών, στα προκριματικά αλλά και στους Τελικούς θα τα βρείτε ΕΔΩ.

print

Written by