Η ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΠ-ΠΚ/Α ΚΑΒΑΛΑ 2019

Με την παρουσία πολλών γονέων και κηδεμόνων η μύηση  των μικρών στη χαρά ενός Πανελληνίου πρωταθλήματος. Με αρχηγό αποστολής τον κ. Γεώργιο Κώστα και την παρουσία όλων των προπονητών του αγωνιστικού τμήματος του συλλόγου οι αθλητές και αθλήτριες ετοιμάζονται να ζήσουν την δική τους εμπειρία. Η αποστολή θα μείνει στο ξενοδοχείο Galaxy hotel  με πλήρη διατροφή. Γεύματα και πρωινό στο roof garden του ξενοδοχείου με την καταπληκτική θέα. Τυχεροί όσοι προσπαθούν και  πετυχαίνουν να εκπροσωπούν τους συλλόγους τους σε παρόμοια πρωταθλήματα. Ακόμη και το να βρεθείς μια μέρα μακριά από την οικογένεια να μείνεις με τους φίλους σου και να βιώσεις την αγωνία του πρώτου αγώνα εκτός έδρας, είναι εμπειρίες που δύσκολα ξεχνιούνται. Ευχόμαστε στην 14μελή αποστολή του ΑΣ ΡΗΓΑΣ να χαρούν τη συμμετοχή τους στον αγώνα και γιατί όχι να πετύχουν τους στόχους τους.

Το Δ.Σ. του συλλόγου σε συνεργασία με τους προπονητές και τους γονείς και κηδεμόνες  των αθλητών μας θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους ώστε η συμμετοχή των παιδιών ειδικά σε αυτό το πρωτάθλημα να τους μείνει αξέχαστη.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟΣ ΚΑΙ … ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ.

Τρίτη:  προπόνηση κανονικά στις 18:00

Τετάρτη μερικοί αθλητές:  Μπέλος, Ντούρος, Καμόλλι (επί κοντώ), Καραμάνης (200), Μουρουδέλης (Μήκος) θα μεταβούν στο Άργος Ορεστικό για να αγωνιστούν.

Πέμπτη: Οι ομάδες των σκυταλοδρομιών των ΠΠ και ΠΚ (που θα αγωνιστούν στην Καβάλα)  έχουν προπόνηση με τον κ. Τοσίδη  στις 18:00.

Παρασκευή: Στις 18:00 προσέρχονται στο Στάδιο όσοι θα ταξιδέψουν την πρώτη ημέρα για την Καβάλα. Φορτώνουν τα κοντάρια και αναχωρούν για Καβάλα. (Βλέπετε παρακάτω στο Οργανωτικό).

Οι υπόλοιποι, που αγωνίζονται είτε το Σάββατο το βράδυ είτε την Κυριακή πρωί έρχονται το Σάββατο για τη συμμετοχή τους στις σκυταλοδρομίες 4Χ80 ΠΠ-Α και 4Χ80 ΠΚ/Α (Λεπτομέρειες για την αναχώρηση οι οδηγοί: κ. Γκοτζαμάνη ή και άλλοι…)

Λεπτομέρειες για τις μετακινήσεις, το αγωνιστικό πρόγραμμα εκάστου, αλλά και τη διαμονή, θα βρείτε στο ΤΕΛΙΚΟ  ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ panel pp-a 2019 kavala

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ – Έχουν μαζί τους:
Τον αθλητικό τους εξοπλισμό για τον αγώνα (στολή, spikes, κ.α.) οπωσδήποτε την ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και το ΜΙΚΡΟ ΔΕΛΤΙΟ (όσοι τα έχουν), αν δεν τα βρίσκουν θα τους δώσουμε τα Μεγάλα Δελτία για να δηλωθούν, όπως και θα τους δώσουμε τις «σκαναρισμένες» Κάρτες Υγείας. Βέβαια μπορεί οι σκαναρισμένες Κάρτες Υγείας να λύσουν το πρόβλημα, όμως όσοι τα χάσατε ετοιμαστείτε για τα καταπληκτικά προσωπικά δωράκια! Σιγά μη τη γλυτώσετε “Αχώνευτοι” (όσοι τα χάσατε).
Μια πιτζάμα για τον ύπνο, ένα ζευγάρι σαγιονάρες για να κυκλοφορείτε, και οδοντόβουρτσα και τα τοιαύτα ….).
Τα άλλα τα παρέχει το ξενοδοχείο.

Φαγητό όλη η αποστολή τρώει μαζί στο ξενοδοχείο πρωί, μεσημέρι, βράδυ, (το γράφουμε για τους γονείς  κυρίως, μη νομίζουν ότι θα μείνουν νηστικά τα «αχώνευτα».
Έχουμε μαζί μας και μια φόρμα μη χαλάσει ο καιρός … ποτέ δεν ξέρεις τι καιρό θα πετύχεις όταν πας για αγώνες, ακόμη και κατακαλόκαιρο.
Προσοχή αγωνιζόμαστε με τη στολή του συλλόγου. Όσοι δεν έχουν απευθύνονται στους προπονητές τους.

print

Written by