ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ – ΜΕ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ Κ. ΔΟΥΝΑΒΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Μόνον όταν είσαι τυχερός και έχεις κερδίσει (ως σύλλογος) την εκτίμηση σοβαρών και υπευθύνων ανθρώπων φτάνεις να προσπαθείς να εναρμονιστείς ακόμη και με τις πιο απαιτητικές καταστάσεις όπως είναι ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ γύρω από τα οποία πολλά λέγονται και πολλά ακούγονται.

Ο σύλλογος έχοντας την τύχη να έχει «Φύλακα Άγγελο» τον κ. Δούναβη Κωνσταντίνο κάνει ένα βήμα μπροστά και προσπαθεί να χειριστεί το δύσκολο θέμα των Προσωπικών Δεδομένων.

Στη σελίδα αυτή αλλά και στη σελίδα «Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ- ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ»  μπορείτε να βρείτε το έντυπο με τίτλο:
«ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ» (1).
Εφόσον ενημερωθείτε για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας θα σας ζητήσουμε (ο σύλλογος) να υπογράψετε τη    ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ή/και ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ (2).

Την Δήλωση αυτή μπορείτε να την τυπώσετε και αφού την υπογράψετε παρακαλούμε να την παραδώσετε στον προπονητή του παιδιού σας είτε να ζητήσετε από τους προπονητές να σας δώσουν αντίγραφο της ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ την οποία αφού συμπληρώσετε και την υπογράψετε να την παραδώσετε στο σύλλογο.

Η όλη διαδικασία χρειάζεται προσεκτικές και υπεύθυνες κινήσεις και ο σύλλογος δεν κάνει τίποτε άλλο από το να δείχνει την υπευθυνότητα και τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει, με τη βοήθεια του κ. Δούναβη, το λεπτό θέμα των Προσωπικών Δεδομένων.

Παρακαλούμε τους γονείς και κηδεμόνες των αθλητών μας,

A) Να φροντίσετε να ενημερωθείτε διαβάζοντας το «ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ – ΕΝΤΥΠΟ (1)» και στη συνέχεια

B) Να «ΔΗΛΩΣΕΤΕ – ΕΝΤΥΠΟ (2)» ότι τα όποια στοιχεία συγκεντρώνει ο σύλλογος -για την επιτέλεση του σκοπού- είναι εν γνώσει σας και με την συγκατάθεσή σας.

Κύριε Δούναβη,   σας ευχαριστούμε γιατί χωρίς τη δική σας βοήθεια αλλά και τη διακριτική επιμονή σας! εμείς δεν θα κάναμε τίποτε!

print

Written by