1ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ 3.11.19

Ανακοινώνουμε ότι η εκδρομή στο Βελβεντό θα γίνει κανονικά μολονότι η συμμετοχή μας για φέτος είναι μικρή. Κάποιοι ίσως φοβήθηκαν τον καιρό, άλλοι  όπως ακούσαμε, δεν θα μπορέσουν επειδή η  αγορά είναι ανοιχτή αυτήν την Κυριακή,  άλλοι  ίσως γιατί έχουν τους δικούς τους λόγους. Σεβαστό και κατανοητό.

Δεν θα σταθούμε σε όσους δεν θα έρθουν,  θα εστιάσουμε στο να περάσουμε καλά όσοι είμαστε σταθεροί στις αποφάσεις μας και ξεπερνάμε τα όποια προβλήματα.

Ζητήσαμε από τον κ. Ζορπίδη, το Λεωφορείο των 60 θέσεων να γίνει  μικρότερο για να μην πληρώνουμε αχρείαστα έξοδα.

Συνεχίζουμε το πρόγραμμά μας με αναχωρήσεις:

  • Μερικών από το Σάββατο το βράδυ με Ι.Χ. και διαμονή στο ξενοδοχείο.
  • Μερικών την Κυριακή το πρωί με Ι.Χ. και
  • 22 ατόμων την Κυριακή το πρωί με το Λεωφορείο.

Άτομα που θα θελήσουν να έρθουν έστω και την τελευταία στιγμή είναι ευπρόσδεκτα ακόμη και με το Λεωφορείο (μέχρι να συμπληρωθούν όμως οι θέσεις). Εφόσον συμπληρωθούν όσοι θέλουν έρχονται με Ι.Χ. όπως θα ταξιδέψουμε και εμείς που θα πάμε από την προηγούμενη για να … «ετοιμάσουμε» το έδαφος.

Με ανάλογο αριθμό εκδρομέων θα ταξιδέψουν και από τα Γιάννενα.

Λόγω της σχετικά μικρότερης συμμετοχής, από την αναμενόμενη, θα  γίνει πρόταση οι αθλητές και αθλήτριες των κατηγοριών που στο πρόγραμμά τους  υπάρχουν πολλά αγωνίσματα, να έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν και σε 2ο  αγώνισμα εφόσον το επιθυμούν.

Οι αγώνες είναι μόνον ένα μέρος από την εκδήλωση. Θα ακολουθήσει περπάτημα στο “Σκεπασμένο” και φαγητό σε ταβέρνα (ες) ανάλογα με τις προτιμήσεις των εκδρομέων. Θα γίνει προσπάθεια για κοινό φαγητό των εκδρομέων στα πλαίσια της σύσφιξης των σχέσεων με απώτερο σκοπό οι εκδηλώσεις να επαναλαμβάνονται κάθε χρόνο σε διαφορετική βάση (Γιάννενα, Θεσσαλονίκη, Βελβεντό κ.α.).

print

Written by