ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 3.11.19

Τελευταίες πληροφορίες για την εκδρομή.

  • Η εκδρομή θα γίνει ακόμη και με βροχή και εκεί βλέπουμε και κάνουμε. Έχουν ρυθμιστεί πράγματα με Βελβεντό και Γιάννενα και η παρουσία μας επιβάλλεται. Αλλά δεν είναι και το χαρακτηριστικό μας οι εύκολες  ματαιώσεις!
  • ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ με Ι.Χ. από το Σάββατο: Όσοι πάμε από το Σάββατο συνάντηση κατά τις 18:30 στο καφέ του ξενοδοχείου και μετά βλέπουμε.
  • ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ με Ι.Χ. την Κυριακή πρωί:  Όσοι ταξιδεύουν με Ι.Χ. και μεταφέρουν παιδιά που θα αγωνιστούν, θα πρέπει να βρίσκονται στο Γήπεδο του Βελβεντού τουλάχιστον (45) λεπτά πριν από την ώρα έναρξης του αγωνίσματος  του κάθε παιδιού.
    Το πρόγραμμα των αγώνων καθώς και τα αγωνίσματα των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα τα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο (στη σελίδα “Αθλητές”).

ΒΕΛΒΕΝΤΟ-ΛΙΣΤΑ-ΟΛΩΝ-2.11.19

  • ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ: Η αναχώρηση θα γίνει από το πάρκινγκ του Καυτανζογλείου (είσοδος από την Γ Σεπτεμβρίου). Το λεωφορείο ξεκινάει στις 8:01.  Φροντίστε να είστε στην ώρα σας, το Λεωφορείο δεν θα περιμένει κανέναν, διότι πρέπει να φτάσουμε έγκαιρα για τους αγώνες. Υπεύθυνοι για ότι χρειαστεί στο Λεωφορείο: η κ. Σοφία Γκοτζαμάνη με τον κ. Κοσμά Χατζιόπουλο (ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κ. Κοσμά).
    Όσοι  θα αφήσετε τα Ι.Χ. σας
    στο στάδιο, φροντίστε να τα αφήσετε έξω από το Πάρκινγκ γιατί Κυριακή απόγευμα που θα γυρίσει το Λεωφορείο το Στάδιο θα είναι κλειστό. (Αν αφήσετε το Ι.Χ. σας στο πάρκινγκ θα το πάρετε τη Δευτέρα).
  • Εφόσον ο καιρός «σφίγγει» ντυθείτε ζεστά, ντύστε και τα «παιδιά ζεστά», το κρύο βολεύεται. Οι φόρμες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι ό,τι πρέπει για τέτοιο καιρό. Η βροχή θέλει άλλη τακτική, την οποία θα εφαρμόσουμε, εάν την Κυριακή το πρωί βρέχει. Όπως και να έχει εμείς καλά θα περάσουμε!
  • Αρχηγός αποστολής ο κ. Καρματζόγλου Σταύρος (Γ.Γ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ).

Ο υπογράφων ταξιδεύει το Σάββατο μετά το μεσημέρι.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ  … ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ

print

Written by