ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Η  περίοδος των μεταγραφών από φέτος χωρίζεται σε δύο περιόδους :

Α.    Η Κανονική περίοδος  που αφορά σε αθλητές άνω των 12 ετών, με τις αιτήσεις να αποστέλλονται στον ΣΕΓΑΣ. Στην περίοδο αυτή γίνονται οι όποιες αιτήσεις μεταγραφών των αθλητών που έχουν λόγους να μετακινηθούν σε άλλο σύλλογο.

Αίτηση για να ενταχθούν στη δύναμη του ΑΣ ΡΗΓΑΣ την μεταγραφική περίοδο (1-31/10/2019) έκαναν οι παρακάτω αθλητές:

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΑΓΚΟΥ (1998) αθλητής άλματος επί κοντώ του ΓΣΟ ΛΕΜΕΣΟΥ Κύπρου, ως Κύπριος Φοιτητής επειδή σπουδάζει στη Θεσσαλονίκη. Ο Βασίλης από πέρυσι γυμνάζεται μαζί μας αλλά η περσινή σεζόν χάθηκε επειδή δεν προλάβαμε την μεταγραφική περίοδο 2018.

 

 

 

 

 

Η ΧΑΡΙΣΤΟΥ-ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (2001) αθλήτρια άλματος επί κοντώ από τον «αδελφό» σύλλογο ΓΣ ΣΕΡΡΕΣ 93, επειδή λόγω σπουδών μετοίκησε και γυμνάζεται στη Θεσσαλονίκη.

 

 

 

 

 

Ο ΜΠΑΛΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (2006) αθλητής του ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ, ως αθλητής 12-15 ετών που δικαιούται μεταγραφής χωρίς τη συναίνεση του συλλόγου.

 

 

 

 

 

 

Η αθλήτρια ΣΑΒΒΑ ΕΥΧΑΡΙΣ (2001) αθλήτρια του επί κοντώ από τον ΓΣΟ ΛΕΜΕΣΟΥ Κύπρου, που σπουδάζει στη Θεσσαλονίκη αιτείται την εγγραφή της στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ  ως «Κοινοτική» αθλήτρια (για ένα χρόνο) αφού ο κανονισμός μεταγραφών επιτρέπει -κάθε χρόνο- μόνον σε έναν Κύπριο Φοιτητή, να εγγραφεί ως Κύπριος Φοιτητής και σε Ελληνικό Σύλλογο.

 

 

 

 

Β.    Αθλητές κάτω των 12 ετών (1-30/11) με τις αιτήσεις να αποστέλλονται στην  ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ εφόσον παλαιός και Νέος σύλλογος ανήκουν στην ίδια ΕΑΣ.

ΠΑΥΛΙΔΗ ΑΘΗΝΑ (2007) αθλήτρια του ΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ «ΔΙΑΣ». Η Αθηνά έκανε την υπέρβαση και επέλεξε να έρθει στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ μολονότι ο πατέρας της λειτουργεί στον παλιό της σύλλογο. Για την κίνησή της αυτή κάνουμε ΔΩΡΟ στην Αθηνά 100 κάμψεις και 10 έλξεις!
Κύριε Παυλίδη Φίλιππε, ας κάνατε και εσείς αντίστοιχα δωράκια! στην Αθηνά να την κρατούσατε στο σύλλογό σας.
Η αίτηση της Αθηνάς θα γίνει δεκτή από το σύλλογο μόνον αν καταφέρει -μέσα στο 2019- να μείνει για 40 δευτερόλεπτα στην κατακόρυφο! Σιγά μην τα καταφέρει!

 

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ

ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ

 

Τηρώντας τους κανόνες του συλλόγου κάνουμε ΔΩΡΟ στους παραπάνω αθλητές

από 300 επαναλήψεις

 (σε κάμψεις, κοιλιακούς, ραχιαίους και έλξεις)…

ΤΥΧΕΡΟΙ!!!!!!

print

Written by