ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Ο Νοέμβριος για τον Α.Σ. ΡΗΓΑΣ είναι ο μήνας των διαγωνισμών. Δεκάδες διαγωνισμοί φιλοδοξούν να αποτελέσουν ισχυρό κίνητρο ώστε οι μικροί μας αθλητές να βελτιώσουν τις αθλητικές του δεξιότητες. Και είναι αλήθεια ότι στις περισσότερες περιπτώσεις το πετυχαίνουν. Πολλοί μπόμπιρες προπονούνται με ζήλο στη σανίδα ή στις κάμψεις στο πάτωμα του δωματίου τους. Άλλοι πάλι ψάχνουν απεγνωσμένα ένα μονόζυγο για να βελτιωθούν στις έλξεις!

Οι διαγωνισμοί είναι αρκετοί και αφορούν τη δύναμη, τη νευρομυϊκή συναρμογή κ.α. δεξιότητες. Έτσι δίνεται η ευκαιρία σε παιδιά με διαφορετικά χαρίσματα να αγωνιστούν για το πολυπόθητο δίπλωμα…!

Τη Δευτέρα έγιναν οι πρώτοι διαγωνισμοί, με τους μικρούς μας αθλητές στο γκρουπ της κυρίας Ευδοξίας να αγωνίζονται στη «Συχνότητα αναπηδήσεων», το γκρουπ των 5:30 στην Εξάρτηση στο μονόζυγο και τους «μεγάλους» των ακαδημιών στις Έλξεις (από ύπτια θέση).

Είχαμε την μεγάλη χαρά, την απονομή στο τελευταίο γκρουπ να μας την κάνει η κυρία Στέλλα μας που βρέθηκε κοντά μας, μαζί με τον παιδαρά της, για την φωτογράφιση του ημερολογίου 2020.

print