ΜΕ 50 ΕΥΡΩ  ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ – ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2020 ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Λίγες ημέρες έμειναν για την ολοκλήρωση του ημερολογίου 2020 του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Το μόνο που απομένει είναι να περάσουμε τις επαγγελματικές κάρτες εκείνων που θέλουν να βοηθήσουν τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ διαφημιζόμενοι μέσα από τις σελίδες του.

Το διοικητικό συμβούλιο μείωσε το κόστος της καταχώρησης και όρισε τα 50 ευρώ ως το ελάχιστο κόστος για την καταχώρηση της επαγγελματικής κάρτας όσων θέλουν να βοηθήσουν και συγχρόνως να διαφημιστούν μέσα από τις σελίδες του ημερολογίου του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Το ημερολόγιο περιέχει εικόνες από τα διάφορα ηλικιακά γκρουπ των αθλητών, «απεικονίζει» το σύνολο των δραστηριοτήτων του συλλόγου και  καταφέρνει μέσα από τις μετρημένες σελίδες του να παρουσιάσει ολόκληρη τη φιλοσοφία του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Ως μεστό «έργο τέχνης» αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι κάθε καλά οργανωμένου γραφείου.

Περιμένουμε να μας φέρετε την επαγγελματική σας κάρτα ή να μας την στείλετε ηλεκτρονικά (σκαναρισμένη) για να την περάσουμε στις σελίδες του ημερολογίου του 2020 στο ε-μαιλ :  fotkatsi@phed.auth.gr   ή    sgkotzam@gmail.com

Για να τυπώσουμε τα ημερολόγια έγκαιρα οι κάρτες των επαγγελματιών θα πρέπει να βρίσκονται στα χέρια μας το αργότερο μέχρι το βράδυ της  Παρασκευής 22 Νοεμβρίου 2019.

print

Written by