ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6.12.19 ΜΕΧΡΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 18.12.19

Κάθε χρόνο, ίδια εποχή τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ μας ευαισθητοποιούν. Έτσι και για τα Χριστούγεννα του 2019 ξεκινάμε τη συγκέντρωση τροφίμων για τους άπορους συνανθρώπους μας, η οποία θα διαρκέσει:

Από την Παρασκευή 6.12.19 μέχρι τηνTετάρτη 18.12.19
(ημέρα της Χριστουγεννιάτικης Γιορτής του συλλόγου).

Η συγκέντρωση των τροφίμων έχει διπλό στόχο.

ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ, να συμβάλουμε και εμείς όσο μπορούμε ώστε, ειδικά αυτή την περίοδο των Χριστουγέννων, να μην υπάρχει παιδί που να μην έχει ένα γάλα ή «αναξιοπαθών» που να μην έχει ένα πιάτο φαγητό.

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ (τουλάχιστον όπως το βλέπουμε εμείς), είναι να περάσουμε και στα παιδιά «μας» αυτό το πνεύμα της «βοήθειας» στο διπλανό μας. Τα παιδιά μαθαίνουν αντιγράφοντας τους γονείς, τους δασκάλους, τους προπονητές και γενικά όσους βρίσκονται στο κοντινό τους περιβάλλον. Τα παιδιά ό,τι δουν θα κάνουν. Εάν ζουν σε οικογένειες που νοιάζονται για τους διπλανούς τους, θα μάθουν και αυτά να νοιάζονται.  Εάν … πέρα βρέχει, έτσι θα μάθουν και αυτά και με τη σειρά τους, έτσι θα μεγαλώσουν τα δικά τους παιδιά, και … πάει λέγοντας.

ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ  ΒΟΗΘΕΙΑ – ΣΕ ΑΠΟΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

Υπενθυμίζουμε, ότι το Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ χρόνια τώρα έχει πάρει την απόφαση να βοηθάει όποια οικογένεια τύχει να μην έχει κανένα «φως» για τα Χριστούγεννα.
Αν ξέρετε κάποια οικογένεια που έμεινε από «ΦΩΣ» ενημερώστε (διακριτικά και αθόρυβα) το σύλλογο, όλο και κάτι θα γίνει. Να μη μείνει στο «σκοτάδι» κανένα παιδί, καμία οικογένεια, τότε και -μόνον τότε- θα χαρούμε και εμείς τα Χριστούγεννα.

 ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Ευχόμαστε να υπάρχει κάποιο «φως» σε όλες τις οικογένειες – έστω ένα «κερί»,
κανένας στο σκοτάδι.

 

print

Written by