ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Η ΚΑΣΤΑΝΟΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΡΗΓΑΣ

Μπορεί να αναβλήθηκε για λίγες ημέρες όμως η φετινή Καστανογιορτή του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ βρίσκεται ήδη στην τελική ευθεία! Ο Υπεύθυνος εκδηλώσεων κ. Παντελής Καρανίκας μαζί με τους συνεργάτες του φροντίζουν με ζήλο την κάθε λεπτομέρεια. Τα Κάστανα, τα κάρβουνα, το κρασί, τα ποτηράκια, τα σκαλιστήρια για τη φωτιά και ένα σωρό άλλα πράγματα που χρειάζονται έχουν πάρει το δρόμο τους.

ΓΟΝΕΙΣ ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!

Η Καστανογιορτή όπως και κάθε εκδήλωση του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ έχει ως πρώτο στόχο τα παιδιά. Το πλατύ χαμόγελο που θα ζωγραφιστεί στο πρόσωπό τους όταν βγαίνοντας από την προπόνηση θα βρεθούν με ένα χωνάκι ζεστά κάστανα στο χέρι! Όμως η πραγματική Καστανο-γιορτή  είναι η προετοιμασία! Είναι η διαδικασία του ψησίματος όπου οι γονείς θα περάσουν λίγες στιγμές γύρω από τη ψησταριά, θα βάλουν όλοι ένα χεράκι για το «κοινό σκοπό» και με ένα κρασάκι στο χέρι θα ζεστάνουν ακόμη περισσότερο τις σχέσεις μέσα στην παρέα των γονιών του συλλόγου. Αυτήν την παρέα που αποτέλεσε -και θα αποτελεί- κινητήριο δύναμη σε πολλές αξέχαστες εκδηλώσεις μας!

Κι επειδή κάποιοι θα αναρωτιέστε πως μπορούν να βοηθήσουν τόσοι γονείς στο ψήσιμο του κάστανου, ας σημειώσουμε ότι το κάστανο δε θέλει μόνο ψήσιμο, θέλει και κόψιμο… Και το κόψιμο του κάστανου θέλει πολλά χέρια! Γι’ αυτό γονείς «ακονίστε τα μαχαίρια σας»!

print