Η ΚΑΣΤΑΝΟΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΑΠΛΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ

Πως να μην απολαύσεις μια εκδήλωση που είναι γεμάτη με χαμόγελα! Μια εκδήλωση που όλοι είναι έτοιμοι να δώσουν ένα χέρι βοηθείας! Μια εκδήλωση που στο τέλος της αφήνει σε όλους μια γλυκύτατη γεύση!

Η φετινή καστανογιορτή, ήταν ένα σκαλί πάνω από τις προηγούμενες, γιατί είχε κάποια σημεία που υπερείχε! Είχε ψητάδες και βοηθούς με μεγάλη εμπειρία, αλλά και νέους με ιδιαίτερη όρεξη! Είχε ηχείο με την καλύτερη μουσική (επιλογές by Karmasta)! Κυρίως όμως είχε κάστανα lux!!! Διαλεγμένα ένα-ένα από τα χέρια του κυρίου Θεοφάνη! Είχαμε βέβαια και σημαντικές απουσίες που όμως δώσαν το παρόν μέσω βιντεοκλήσης! Πάντως φέτος τα κάστανα ήταν τόσο νόστιμα που μέχρι και παραγγελίες για ντιλίβερι είχαμε!

Οι γονείς μπορεί να κουράστηκαν να αποκεφαλίζουν εκατοντάδες κάστανα… όμως απόλαυσαν την υπέροχη παρέα και τα χαμόγελα των πιτσιρικάδων αλλά και κάποιον περαστικών που κοντοστάθηκαν για να δοκιμάσουν κάστανα από αυτούς που όταν αναλαμβάνουν μία εκδήλωση «δε χαρίζουν κάστανα»! Εκτός από την παρέα  απολαύσαμε και το υπέροχο κρασί που μας εξασφάλισε ο κ.Παντελής Καρανίκας, που μαζί με τον κ.Δούναβη ήταν από τις 17:00 «στα όπλα» για να ετοιμάσουν κάστανα ακόμη και για τους λίγους μπόμπιρες του 1ου κύκλου!

Εγώ πάντως μετά από τέτοιες εκδηλώσεις ένα πράμα καταλαβαίνω… Τόση ζεστασιά που βρίσκεις σε αυτή την «οικογένεια» ούτε δίπλα στη φουφού δε τη νιώθεις…

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους βοήθησαν! Τους ανθρώπους του Δ.Σ., τους γονείς και γενικά όλους όσους δεν χάνουν ευκαιρία να είναι κοντά μας!

 

 

 

 

 

 

print